Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Miša: "Hudo mi je, ker se prepirajo"

Leonida POP-TV-2
Kot deveta je iz resničnostnega šova Kmetija išče lastnika izpadla Leonida Pahič, med sostanovalci znana kot Miša. Ob odhodu iz kmetije nam je zaupala, kakšen je bil njen prihod domov in kako gleda na dvoboj z Vlasto. Več o njeni izkušnji v oddaji pa preberite v nadaljevanju.

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili, ko ste zapustili kmetijo?
Šla sem domov, kjer sem doživela pravo presenečenje. V temi so me pred hišo čakali sosedje s transparenti in harmoniko. Bila je prava žurka, dobila sem celo hladno pivo, ki sem ga prek interneta naročila že na kmetiji (smeh). Bilo je sicer malo otožnosti, ampak zdaj sem srečna, da sem doma.

Na kaj ste najprej pomislili, ko je Vlasta zmagala? Ste bili kaj razočarani, da se je svoje zmage tako veselila?
Če bi zmagala jaz, bi bila prav tako zelo vesela. Verjetno se je veselila že samo zato, ker takrat na kmetiji niso bili najboljši odnosi in je bila zmagovalka nad vsemi. Najprej pa sem pomislila na to, da mi ni uspelo, in sem se osredotočila samo na to, da grem hitro domov k družini.

Bi tudi vi, če bi izbirali drugega dvobojevalca, izbrali prijatelja, za katerega veste, da bi ga premagali? Tako kot je to storila Vlasta?
Ne verjamem. Odvisno sicer od dvoboja, ampak težko verjamem, da bi to storila.

Po razglasitvi, da boste morali v dvoboj, ste rekli, da ste to čutili, ker so bili odnosi drugačni. Kaj ste s tem mislili?
Ko me je Vlasta imenovala za dvobojevalko, sem bila že psihično pripravljena in mi je bilo vseeno. Vlasta je ves čas govorila, da bo izbrala Valerijo, govorila je tudi, da bi lahko premagala Vesno, a nje ni mogla izbrati, ker je glava družine. Zato sva bili obe z Vale pripravljeni, ko pa je izbrala mene, sem bila vseeno presenečena, skoraj sem se že vdala.

Verjetno ste si ogledali posnetke. Kaj vas je najbolj pozitivno in kaj negativno presenetilo?
Nič takšnega me ni zelo pozitivno presenetilo, mi je pa zelo hudo, ker se zdaj veliko prepirajo. Vesna je zelo dobra glava družine, sama pa sicer navijam za Darka, on je moj favorit.

Zakaj se niste veliko družili z Vesno? Zakaj, menite, se ni vklopila v skupino?
Ne vem, samotarka je. Mi smo se veliko sestajali v sobi glave družine in vedno smo povabili tudi njo, pa se nikoli ni hotela vklopiti, čeprav smo si mi to želeli. Sem bila pa na začetku zelo jezna, ko sem videla, kako se žene, kako dela od jutra do večera, bala sem se, da bo pregorela. Bilo je že tik pred tem, da bo padla skupaj. Ampak to je bila njena odločitev in ni bilo potrebe po takšnem garanju, saj nas je bilo res veliko.

Zakaj ste za glavo družine izbrali Darka in ne Esade ali Vlaste, ki sta bili vaši prijateljici?
Njega sem izbrala zato, ker je že od vsega začetka moj favorit. Veliko sva bila skupaj, veliko sva se pogovarjala in se skupaj tudi zjokala. On je gonilna sila na kmetiji, saj največ fizično dela. Skratka, privoščim mu to kmetijo.

Kakšni so vaši načrti za prihodnost?
Domače podjetje uspešno voditi naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.