Magazin > Film & Glasba & TV
72 ogledov

Mišo iz Gostilne išče šefa z mediji ne želi imeti nič

Mišo Jović, Gostilna išče šefa POP-TV-2
V soboto je šov Gostilna išče šefa zapustil Mišo Jović, ki na naša vprašanja ni želel odgovarjati, saj ga medijski svet ne zanima.

"Kdo je koga poljubljal, kako sem se obnašal... Ne zanima me, kaj si kdo misli, in ne zanima me medijski svet. Sicer sem si mislil, da bo nastop to prinesel s sabo, mislil pa sem tudi, da je Gostilna drugačna …  Zanima me kuhinja. Pred kamero sem moral biti, saj to zahteva šov, sicer pa nočem z mediji sodelovati. Če bom kdaj na kuharskem tekmovanju dobil medaljo, to lahko objavite. Nimam še nobenega kuharskega rezultata, tako da nisem zanimiv,“ je edina stvar, ki nam jo je uspelo izvleči iz simpatičnega Miša, o katerem se je po prihodu vajenk v šov veliko pisalo, saj je njegovo "skrivanje“ pred kamerami z Deboro sprožilo govorice, zaradi katerih se je zelo obremenjeval.

Debora mu je tudi povedala, da je od njegove zaročenke Manuele prejela pismo, naj ga pusti pri miru. Manuela je za Žurnal24 povedala, da to ni res. Več o tem, kaj je napisala, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 4
  • c1305166 10:14 01.december 2015.

    Model se je prijavil v resničnostni šov na televiziji. Da potem nekja joka, da noče biti javno izpostavljen in v medijih je milo rečeno smešno.

  • wingspan15 09:14 01.december 2015.

    Prav ima, ni namreč nobene potrebe po javnem izpostavljanju. Bi si pa fant vsekakor zaslužil, da bi bil v četverici, vsekakor bolj kot Žan in bolj kot Robi.

  • titty 09:04 01.december 2015.

    Pravilno! Prijavil se je v šov in ko je bil izločen, se stvar konča. Bravo Mišo, bravo za vse kar si pokazal!