Magazin > Film & Glasba & TV
1321 ogledov

Mišo Kontrec sam skrbel za sina: "Niso bili samo lepi trenutki"

mišo in dominik kontrec Žurnal24 main
Mišo Kontrec od sinovega drugega leta sam skrbi zanj.

Marsikdo ne ve, da je Mišo Kontrec pri dvajsetih postal oče samohranilec. Čez noč je moral odrasti ter se začeti spopadati z vsemi stvarmi, ki jih prinaša vloga očeta in mame hkrati. Na vprašanje, kako se spominja teh časov, odgovori: "V bistvu še sam na nek način otrok sem moral začeti vzgajati svojega sina. Najina pot je bila prepletena z veseljem, radostjo in danes lahko rečem, da je bila tudi polna ljubezni. Pa niso bili samo lepi trenutki, tudi solze so nama tekle po licih, vendar sva vedno nekako skupaj našlo pot iz vseh pasti, ki jih prinaša življenje. V še tako slabi stvari sva znala videti sonce. In danes lahko ponosno rečem, da sem vlogo starša odigral z odličnim uspehom.  Nimava pa skupne samo poti očeta in sina, temveč naju združuje tudi strast do glasbe.“

Mišo Kontrec in njegov sin Dominik sta svojo hvaležnost izlila v skupni baladi, ki nosi naslov: 'Najina pot'. Kako zelo sta povezana, priča tudi ta skladba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.