Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Mitja: To je bila fatalna privlačnost

Mitja Valant Kanal A
Mitja, ki je v četrtek zapustil hišo Big Brother, je povedal, da ne ve, če je bil v Ano zaljubljen in da mu je bilo v studiu neprijetno gledati vroče posnetke z Ano.

Včeraj ste bili pri izselitvi videti precej nejevoljni. Ste verjeli, da lahko pridete do zmage?
Na nek način nisem verjel v zmago, ker mislim, da so bili Sebastjan, Tomaž in Pia močnejši od mene. Ni bilo problema, da sem šel ven.

Je bil mogoče šok, ko ste zapustili hišo? Zdelo se je, da ste bili malo zadržani.
Ne bi rekel, da sem bil zadržan. Mogoče sem bil malo zmeden, imel sem tremo. Kaj drugega pa ne.

Ste pričakovale, da se boste uvrstili do zadnjega dne, glede na to, da ste kupili imuniteto?
Ne, to da bomo prišli do finala, nam je bilo jasno. Ampak tako, kot je Big Brother vedno poudarjal, smo pričakovali nepričakovano in smo na nek način vedeli, da mogoče do konca ne bomo prišli in da o tem odločajo gledalci.

Bi se vam zdelo pošteno, da zmagate, glede na to, da niste od prvega dne v hiši?
To je res, ampak to ni bila moja krivda. Tako da na nek način si je vsak zaslužil zmage, ampak zdaj je, kar je. Gledalci so tu glavni.

Vam je bilo kaj nerodno, da je vaša mama videla vaše vroče posnetke z Ano?
Ja, malo mi je bilo neprijetno. Sploh, ko vidiš samega sebe, ko vidiš, kako je prikazano. Se pa sicer doma pogovarjamo o takšnih zadevah, tako da ni bilo preveč hudo.

Kakšno je sedaj stanje med vama. Videti je, da se je vajin odnos malo ohladil?
Na začetku sva čutila neko simpatijo, mogoče fatalno privlačnost. Malo sva flirtala, se masirala in podobno. Potem pa je vmes prišel padec in sva se skregala, oba sva našla napake na drugem. Poskusila sva se pogovoriti, a je bilo samo še huje, zelo hitro sva se skregala. Zdaj sva spet prijatelja, a nič več. Ni težav.

Ste bili zaljubljeni v Ano?
Ne vem, če lahko rečem, da sem bil zaljubljen. Ne vem, ali je bila le vizualna privlačnost in želja po bližini druge osebe ali je šlo za zaljubljenost. Težko rečem, te zadeve moram sam pri sebi razčistiti.

Zakaj se s Tiborjem nista dobro razumela?
Ne vem, zakaj. Nekako smo se ločili na dve skupini že zaradi naloge in se mi zdi, da smo se zato oddaljili.

Kako gledate na obisk Suzane, Soraje in Vlada? Kako se je energija v hiši spremenila, ko so prišli?
Jaz sem jih bil vesel. Vesel sem bil, da je nekaj novega, neka nova svežina. Nekaj so zagotovo doprinesli, če ne drugega smo se malo skregali in s tem popestrili zadevo.

Ob pogledu na Suzanine hlačke z jagodo ste rekli, da bi jagodo pojedli. Kaj ste mislili s tem?
To je bilo rečeno bolj v šali. Mogoče so to določene osebe oziroma gledalci vzeli preveč resno. (smeh)

Zakaj je Suzana naredila takšno dramo iz tega oziroma zakaj je bila jezna na Sorajo, ki je to povedala drugim?
Povedala je, da ne potrebuje reklame, da se je že dovolj reklamirala in jo je skrbelo, kako bo to vplivalo nanjo zunaj hiše. Skrbelo jo je, kako bo to prikazano in kako bo ona predstavljena.

Komu bi najbolj privoščili zmago?
Tu je zelo težko reči. Tomaž, Pia, Sebastjan se mi zdijo najbolj primerni. Kar pa se tiče financ, se mi zdi, da si jih najbolj zasluži Tomaž, ker mi je povedal, kakšno situacijo ima. Nima veliko denarja, ima tri otroke in majhno stanovanje.

Zakaj pa ne Ana Mari?
Že od samega začetka nisva prišla do nekih skupnih točk, nisva se dobro spoznala. Na nek način sva bila vedno na daljavi, ne vem zakaj.

Vas je šov spremenil?
Marsikaj sem spoznal o sebi, marsikaj bi spremenil. Spremenil bi predvsem stvari, ki so vezane na sredine zabave. Mogoče se zdi, da sem pil kot nek kronik, pa recimo zunaj pijem zelo malo.

Kaj ste se naučili o sebi?
Včasih prehitro vzkipim, včasih določeno stvar povem drugače, kot mislim.

Česa se boste spominjali z nasmehom na obrazu in česa z jezo?
Z nasmehom se bom zagotovo spominjal celotnega šova Big Brother in dogajanja v hiši, z malo slabšim priokusom pa se bom spominjal zabav in alkohola ter raznorazne 'galame', ki so bile. Lahko bi malo zmanjšali te zabave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.