Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Mlade bo zazibala Agnes Carlsson

Osrednja zvezdnica dogodka bo švedska pevka Agnes. (Foto: EPA) Žurnal24 main
V petek, 10. septembra, se bo pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju odvijal nori Ritem mladosti. Osrednja zvezdnica dogodka bo švedska pevka Agnes.

Kot že veste, bo osrednja gostja četrte izvedbe tradicionalne brezplačne zabave ob koncu poletja švedska pevka AGNES, ki je osvojila svetovne radie in lestvice s hiti, kot so Release Me, I Need You Now, On & On in Sometimes I Froget. Vsaj tako dober izgovor, da zaplešete z nami, pa bodo nastopi že uveljavljenih in prodornih domačih skupin in pevcev, kot so DAN D, BIG FOOT MAMA, OMAR & KAREEM, BILLYSI, TANGELS, E.V.A., APRIL, SAMUEL LUCAS, NOVEMBER 1 in ROCK SHOCK.

Ob razgibanem koncertnem programu, bo Ritem spet postregel s paleto brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov: najbolj pogumne čaka Bandidos freestyle desant, ogledali si boste lahko akrobatsko-košarki šov talentiranih finalistov Dunking Devils, Breakdance battle s plesno skupino Go Breakers iz šova Slovenija ima talent, Funball (ročni nogomet z živimi igralci), Skate Session (šola trikov na koleščkih), Stand up komedija, T-shirt design, Dirka (spretnostna vožnja z avtomobilčkom na daljinsko vodenje), Make me up, Pimp my hair  & Body painting, Slackline (hoja po vrvi), Trampolin Show, Gamming (tekmovanje v igranju videoigric z bogatimi nagradami). Druženje, na katerem pričakujemo vsaj 20.000 obiskovalcev, in premik na "afterje" pa bo zaključil prvi letošnji novoletni ognjemet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.