Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Mladi metalci le s starši

Metalcamp Žiga Lovšin
Metalcamp. V ponedeljek se začenja največji metalski festival pri nas, ki privabi tudi številne tujce.

Letošnji Metalcamp, ki se začenja v ponedeljek, bo potekal do 17. julija. Glavne zvezde velikega odra bodo tokrat člani ameriške thrash metal skupine Slayer.

Steklovina prepovedana
Poleg njih bodo letos na Metalcampu nastopili Mastodon, Kreator, Blind Guardian, Airbourne, Accept, Arch Enemy, Wintersun, Amorphis in mnogi drugi. Ker je bilo na sotočju Tolminke in Soče vsako leto veliko povpraševanja po bankomatu, si letos organizatorji prizadevajo, da bi ga obiskovalcem zagotovili, sicer pa je najbližji na banki v središču Tolmina. Steklovino vseh vrst raje pustite doma, saj je tako v kampu kot na festivalskem območju zaradi varnosti strogo prepovedana.

Pod 18 let le s skrbnikom
Otroci do 12. leta imajo prost vstop, a izključno v spremstvu staršev ali pooblaščenega polnoletnega skrbnika, kar pa velja tudi za mlajše od 18 let. Če boste na festival lahko pripeljali starše oziroma otroke, pa to ne velja za hišne ljubljenčke, saj so živali na celotnem festivalskem območju strogo prepovedane. Prav tako to ni prostor za piromane, saj odprti ogenj ni dovoljen – da pa ne boste ostali lačni, boste lahko uporabljali žar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.