Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Mobyjev dan D

"Singel The Day je nastal ob svitu v hotelski sobi v Španiji," pravi Moby. (Foto Žurnal24 main
Moby, ki bo 26. maja nastopil na Mars festivalu, je izdal novi singel The Day. Gre za eno izmed skladb na prihajajočem albumu Destroyed, ki bo v založbi Little Idiot izšel 16. maja.

The Day je od 2. aprila že na voljo v spletni trgovini iTunes, od danes naprej pa ga lahko slišite na radijskih postajah. 9. maja bo sledil še uradni izid in ovitek s predelavami skladb. V paketu bo originalni album skupaj z remiksi različnih glasbenikov, kot so Lifelike, Basto, Gesaffelstein, Eddie Thoneick in Funkerman.

 

"Singel The Day je nastal ob svitu v hotelski sobi v Španiji, ko nisem mogel spati. Soba je bila čudovita, pravzaprav popolna soba, ura pa je bila šest ali sedem zjutraj. Skladbo sem napisal ob igranju akustične kitare, jo posnel na svoj mobilni telefon, jo prinesel domov in jo ponovno posnel z malce zastarelo elektroniko, ki jo imam v svojem studiu," je o novi skladbi povedal Moby.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.