Magazin > Film & Glasba & TV
2501 ogledov

Modrijani so se zahvalili Porodnišnici Celje

modrijani
Modrijani so tako hvaležni Porodnišnici Celje, da so jim posvetili pesem.

Priljubljena skupina Modrijani so danes objavili spot za pesem Ime očeta. Pravijo, da je vsak verz nastal po resnični zgodbi. "Za Modrijane je najpomembnejša tista zgodba, ki jo bo ta pesem porodila v vas,“ so ob posnetku še zapisal Modrijani in dodali, da skladno posvečajo Porodnišnici Celje. "Hvaležni smo, saj so nam prijazni in strokovni delavci pomagali pri najlepših trenutkih v naših življenjih. Še posebej, ker so nam pomagali, da so svoja življenja na najlepši način začeli naši mali Modrijani in dve Modrijanki. Hvala prav vsem. Nikoli ne bomo pozabili, kaj ste storili za nas.“



Skupina se zahvaljuje tudi Matjažu Vlašiču, ki jim je podaril melodijo, ki jo je dolgo časa "hranil v svojem srcu“. 

Videospot ima filmsko zgodbo, ki jo je posebej za to pesem režiral Perica Rai. V spotu sodeluje mlada generacija nadarjenih igralcev. Tine Ugrin, nazadnje ste ga spremljali v slovenskem filmu Ne pozabi dihati, Ylenia Mahnič, med drugim ste jo spremljali v filmu Nika.

Igrali so tudi Jani Kolman, Matej Kolman, Meri Avdič, Maja Bizajl, Anes Rekić, Lola Jevtič in Jasenko Omerović.

Pesem so Modrijani že izvajali na koncertih Modrijani osebno, v mesecu februarju, tik pred epidemijo. Snemanje pesmi in spota so morali prekiniti za nekaj mesecev, zato so presrečni, da jim je še pred poletjem uspelo dokončati izdelek, ki jim res veliko pomeni.

Komentarjev 2