Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Moja briljantna ločitev

Igra o razočarani, sveže ločeni Angeli je bila kot uspešnica uprizorjena v več k Žurnal24 main
Kaj se zgodi, ko žena izve, da jo mož vara, hči pa se bo kmalu odselila od doma, si lahko ob 20. uri v Narodnem domu Maribor ogledate v monokomediji Moja briljantna ločitev.

Angela (Irena Mihelič) nekega lepega lepega dne, ko se mož vrne iz "službenega" potovanja izve, da je njun zakon že leta čustveno mrtev. Od moža izve, da so bila njegova službena potovanja krinka za ljubezenske pobege k njegovi mladi eksotični ljubici Rozi. Ko ji hči Vanesa  naznani še, da se bosta s fantom Dinom Pekličem odselila v skupno stanovanje, ima družinskih novic enostavno dovolj ...

Besedilo monokomedije Moja briljantna ločitev avtorice Geraldine Aron ponuja po tematski in uprizoritveni plati to, kar publika danes v gledališču išče – ljubezensko tematiko s ščepcem tragike, seksualne avanture, zdravniške zadrege, tragikomične družinske situacije, spomine na zakonsko življenje.

Cena vstopnice vas bo stala 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.