Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Moje počitnice z Obutim mačkom

Obuti maček Kinodvor
Za najmlajše bo v Kinodvoru danes popoldne dobro poskrbljeno. Ob 15. uri si bodo lahko v sklopu Kinobalona ogledali animirani film Obuti maček (La véritable histoire du Chat Botté), ob 17. uri pa bo na sporedu slovenski mladinski film Moje počitnice.

Moje počitnice je zgodba o Tadeju, zasanjanem najstniku, fotografu, ki išče zanimive trenutke in doživetja. Nekoliko naveličan vsakdana se odpravi s fotoaparatom v gore. Spozna mlado Kajo, ki preživlja dopust skupaj s starši. Pohajkujeta po naselju, se nekoliko navežeta drug na drugega in sta pravzaprav par. Ko se za Kajo počitnice končajo, se Tadej odpravi v gorsko dolino na lov za lepimi posnetki. Zgodi se mu nenavadna nesreča. Čeprav le streljaj od ljudi in vrveža ugotovi, da mu verjetno ni pomoči …

Tisti, ki si boste ogledali Obutega mačka, boste v animiranem filmu spoznali malega Petra, ki po očetovi smrti podeduje mačka, ki govori in ima čudežne sposobnosti zaradi svojih rdečih škornjev. Za svojega mladega gospodarja, ki je silno zaljubljen v princeso, je pripravljen narediti skorajda vse. Vendar se mora dvojica prebrisano lotiti osvajanja princese, saj obstajajo še drugi, zlobni snubci, ki jima želijo prekrižati načrte.

Vstopnica  za ogled posameznega filma vas bo stala 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.