Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Mojstri prevar v mafijsko podzemlje

Ameriške prevare
1/5
Kolosej
23. januarja na velika platna prihaja filmska uspešnica Ameriške prevare (American Hustle).

Režiser neizprosnih dram Trije kralji, Borec in Za dežjem posije sonce David O. Russell predstavlja napeto kriminalko, prežeto s prevarami, nepričakovanimi preobrati in dvoličnimi značaji.

Dogajanje izmišljenega filma je postavljeno v zapeljivi svet enega od najbolj izjemnih škandalov 70. let. Ameriške prevare pripovedujejo zgodbo o prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Christian Bale), ki je s prav tako pretkano in zapeljivo partnerico Sydney Prosser (Amy Adams) prisiljen sodelovati z divjim agentom FBI Richiejem DiMasom (Bradley Cooper). DiMaso ju potisne v svet vplivnežev in mafijcev Jerseyja, ki je hkrati nevaren in očarljiv. Jeremy Renner je Carmine Polito, strastni, nepredvidljivi politik, ujet med prevarantoma in zveznimi agenti. Irvingova neuravnovešena žena Rosalyn (Jennifer Lawrence) lahko morda  z eno potezo povzroči, da se bo ves ta svet sesul. Tako kot prejšnja filma Russella tudi Ameriške prevare kljubujejo žanru in pripovedujejo zgodbo o ljubezni, preporodu in preživetju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.