Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Monty Python za štiri norce

Monty Python Arhiv organizatorja
Na Odru Rotovž na Festivalu Lent v Mariboru bodo nocoj ob 20. uri uprizorili glasbeno-gledališko komedijo Monty Python, performans za štiri norce in ravno prav preudarno publiko.

Maksimalna zabava in  krohot sta stalnici, ki spremljata britansko skupino komikov, znamenitost Monty Python, ki že 40 let obnoreva svet in nove generacije. Nika Vipotnik, Joži Šalej, igralca Kris Guček in Tomo Tomšič, so slovenski Monty Python. Režiserka Tijana Zinajić, ki pozna čudežno formulo za uspešno komedijo ( 5 žensk.com), je predstavo oblikovala. Prevedli so znane pesmi in skeče, ki pa v slovenščini ne izgubijo humornosti, nasprotno: dobijo novo, "našo"  dimenzijo.

Premiero so postavili v Cankarjev Dom (CD) v Ljubljani 8. marca 2010, od takrat predstava z velikim uspehom gostuje po vsej Sloveniji in zamejstvu. Videli jo boste v abonmajih naših gledališč in kulturnih domov … od Mladinskega abonmaja v CD v Ljubljani do Dnevov komedije v Celju … Postavitev omogoča izvedbo v vsakem prostoru, tudi na prostem; primerna je za vsako priložnost, za staro in mlado. Zato, uživajte!

Cena dnevne vstopnice za Lentovanje je 15 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.