Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

"Morda bi ji moral razložiti na bolj grob način"

Leon Planet TV
Leon nam je v intervjuju razkril, da bi rad odprl restavracijo.

Matej je v vas zaradi vaše kariere v vojski videl težkega nasprotnika. Ste verjeli, da vas lahko premaga?
Mateja nisem podcenjeval. Gre za mladega fanta z več znanja v pratiki, s katero sem se jaz začel ukvarjati šele v zadnjih tednih. Vedel sem tudi, da je spreten, saj je to že dokazal v dvoboju. Sicer sem mislil, da se bova spopadla še v moči, a me je napačni odgovor star tretje priložnosti.

Igre so se ponavljale. Ste se na "petelinčka" pripravljali?
Sem in šlo mi je kar dobro. V soboto pa sem ga moral sestaviti pred večjim občinstvom, ki je glasno navijalo. Nekaj me je zmedlo … Pač ni šlo.

Ste zaznali vzporednice med delom v vojski in sodelovanjem v šovu?
Ja, v obeh primerih se je treba boriti vsak dan. Psihična vojna je bila sicer hujša v šovu. Primanjkovalo je hrane, z družino nisi mogel navezati stike, jezil sem se zaradi deklet, ki niso hotele delati …

Bi šli raje na novo vojaško misijo kot v nov resničnostni šov?
Misije so mi bile vedno zanimive, zato se jih ne bi branil. Šov pa mi je dal nekaj čisto novega. Veliko sem se naučil. Bilo mi je v veliko veselje.

Kaj ste se v šovu naučili o sebi?
Predvsem sem se zelo dobro spoznal. Prej se nisem imel časa ukvarjati sam s sabo. Naučil sem se tudi, kako porabiti vso hrano, ki ti je na voljo in bi jo sicer morda zavrgel. To je bila zame velika šola. Spoznal sem tudi zelo dobrega prijatelja Denisa

Ta teden so se na kmetijo vrnili staroselci. Ste jih bili veseli?
Seveda, vsaj prvi dan oziroma dokler se spet ni začelo taktiziranje. Mi štirje smo se namreč zelo dobro organizirali. Bili smo jih veseli, obenem pa smo bili zaradi njih bolj živčni.

So vam izdali kaj informacij iz realnega sveta?
Ne. Videlo pa se je, da so zelo veliko vedeli, saj so spremljali oddaje. Mnogi so bili do nas zato bolj sovražno nastrojeni, kar je bilo  težko prenašati, saj mi nismo vedeli, kaj se dogaja zunaj.

Ema je rekla, da je nad vami razočarana, saj je po televiziji videla, da ste jo "vrteli okoli prsta"?
Ne vem, zakaj bi jo vrtel okoli prsta. Takoj sem ji povedal, da se v šovu ne mislim zapletati v ljubezenske zgodbe. Lepo sem ji povedal, a me verjetno ni razumela. Morda bi ji to moral povedati na bolj grob način. Rekel sem ji tudi, da se lahko zunaj ob kavi v miru pomeniva. Ko je odhajala, sva se pogovorila. Rad bi spoznal njenega partnerja. Zelo sem vesel, da je sedaj našla ljubezen.

Kako vam je Ema kazala naklonjenost?
Znajdem se na različnih področjih, med drugim tudi v kuhinji, zato je večkrat omenila, da je takšnih fantov, kot sem jaz, zelo malo. Včasih me je kar malo zmotilo, da je bila ves čas za mano in mi postavljala vprašanja.

Sami pravite, da v šovu niste taktizirali, mnogo nekdanjih sotekmovalcev pa je izjavilo, da ste bili ravno vi največji igralec. Kako to komentirate?
Meni so od samega začetka govorili, da sem igralec. Jaz sem zunaj takšen, kot sem bil v šovu. Rad  prisluhnem, rad delam … Tudi prijatelji so mi rekli, da se nisem pretvarjal in da me imajo zato tudi tako radi. Ne vem, kje so opazili igro … Res je, da sem Denisu občasno posredoval kakšno informacijo, ki jo je Denis nato na glas izustil. Jaz se z drugimi nisem hotel prepirati. Nikoli pa nismo hoteli nikogar užaliti.

Kaj pravite na Bernardine besede, da ste vsako sotekmovalko, ki je spala ob vas, božali in poljubljali?
Takrat nisem bil v areni, da bi jo vprašal, kaj je s tem mislila. Jaz sem ves čas spal na istem mestu. Nisem bil jaz tisti, ki je hodil od punce do punce in jih spraševal, ali lahko spim ob njih. One so prihajale do mene … Morda sem kdaj popravil odejo, ki si jo je katera med spanjem prisvojila, in z roko zaspal na njej. Spali smo drug ob drugem. Včasih sem se celo jaz zbudil v moškem objemu. (smeh). Nisem pa deklet objemal in poljubljal.

Na Jasmino sta bila z Denisom jezna, ker je za glavo družine postavila Darinko. A ni razumljivo, da je bila nad vaju razočarana, saj jo je Denis postavil za drugo dvobojevalko in jo vrgel iz šova?
Denis ji je povedal, da jo bo izbral, ona pa mu je rekla, da mu tega ne zameri in da bo za glavo družine postavila Denisa ali pa mene. Veliko časa sem preživel z njo in jo motiviral, zato sem verjel, da bo za glavo postavila mene, če je že na Denisa jezna.

Kako pa gledate na to, da je Denis v dvoboj pozval žensko? Se vam zdi to strahopetno?
Res bi lahko izbral Mateja, a igra se je počasi zaključevala. Denis Jasmine ni podcenjeval, saj je vedel, da je njena psiha zelo trdna in da se lahko zgodi, da ga bo vrgla iz šova.

Darinki ste očitali, da je hinavka. Zakaj?
Ves čas sem jo opazoval in ugotovil, da je skala iz skupine v skupino. Na začetku se je veliko družila z mano in z Denisom, nato pa z Mihom. Najbolj pa me je ujezilo, ko je stopila na stran triperesne deteljice, čez katero je imela marsikaj za povedati. Takrat sem spoznal, da ima Darinka več obrazov. Pa tudi dela se je branila in se skrila v kuhinjo.

Ste ji zamerili, ker vas je postavila za prvega dvobojevalca?
Z Darinko se nikoli nisva prepirala, zato sem bil malo razočaran. Sem se pa s tem sprijaznil. Dolgo sem zdržal, zato sem ponosen nase.

Matej je rekel, da vedno, kadar se čutite napadeni, začnete ustrahovati. Tako je bilo tudi sedaj, ko vas je Darinka postavila kot prvega dvobojevalca. Rekli ste: "Ko pridem nazaj, bo pa vse drugače."
Matej morda malo pretirava, malo pa gre za poklicno deformacijo, saj smo si v vojski vedno rekli, da bo res borba, ko se bo nekaj zgodilo. To rečem spontano. Bi bilo pa res drugače, če bi se vrnil. Z Denisom sva si namreč zelo želela spopasti v finalu.

Se vam zdi sestava porote poštena?
Ja. Zagovarjal sem idejo, da so v poroti tisti, ki so na kmetiji nekaj pokazali, se niso izmikali in delali, pa čeprav le en teden.

Denis naj bi sotekmovalcem ponujal denar. Ste to zasledili?
To sem zasledil. Te zgodbe so ven spravili člani deteljice, potrdil pa jih je eden od dvojčkov. Meni ni nič ponudil, mi je pa rekel, da me v primeru zmage pelje na morje.

Z Denisom menda načrtujeta skupno gostilno?
Ja, to idejo osem dobil v šovu, ko so me vprašali, kaj bi naredil s 50 tisoč evri. Odprl bi restavracijo, v kateri bi stregli jedi, ki smo jih jedli v šovu.

Pa mislite, da bi ljudje hodili na žgance?
Saj bi ponujali tudi drugo hrano. Povabil bi vse tekmovalce, ki so kuhali, da bi ljudem predstavili te jedi in jih zabaval.

V vojski niste več. Zakaj?
Potekla mi je pogodba. Mislim sem, da bom šel delati v tujino, ampak mi je načrte prekrižal šov. Ne vem še, kaj bi sedaj počel. Bom videl, kaj se bo odprlo.

Komentarjev 3
  • Irena Mlakar 22:21 12.december 2014.

    Res me zanima kaj od dela je v šovu pokazala Elizabet? Martin je tudi popolnoma falil pri nalogi, jarke so pa itak skopale ženske, upam da se bo tvoj prjatu jutri obrisal pod nosom pred ali v superfinalu, si ne ...prikaži več zaslužita niti kar je črnega za nohtom

  • c1305166 12:37 09.december 2014.

    Zame so pa hinavci ravno takšni, ki neprestano obsojajo taktiziranja drugih, svoja in svojih kolegov pa opravičujejo z nekimi bednimi izgovori.

  • svašta 09:27 09.december 2014.

    katastrofa od človeka....