Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Morilci in zamolčane skrivnosti

Morilci Kolosej
V sklopu projekcij Zvezde pod zvezdami pred Domom kulture v Velenju si lahko nocoj ob 21. uri ogledate film Morilci (Killers).

Po nenadnem razpadu ljubezenske zveze Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) misli, da se ne bo nikoli več zaljubila. Ko se precej nerada staršem pridruži na potovanju po francoski rivieri, spozna moškega svojih sanj, očarljivega in čednega Spencerja Aimsa (Ashton Kutcher). Tri leta pozneje je njena navidez neuresničljiva želja uresničena. S Spencerjem živita idealno zakonsko življenje v predmestju. Dokler nekega jutra ne začnejo žvižgati krogle. Dobesedno.

Izkaže se, da je Spencer "pozabil" omeniti, da je bil nekoč mednarodni vohun. Njej se svet obrne na glavo, zato je odločena, da bo odkrila, katere skrivnosti ji je mož še zamolčal, medtem pa se mora izogibati kroglam, vzdrževati dobre sosedske odnose in se ne zameriti moževim sorodnikom.

Projekcije so na sporedu vsak ponedeljek zvečer v juliju in avgustu. V primeru slabega vremena bodo filme zavrteli v Domu kulture Velenje. Cena vstopnice ni znana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.