Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Muhasta Miley

1/2
Žurnal24 main
Skupina Radiohead je mladi pevki Miley Cyrus povedala, kar bi ji moral že marsikdo: naj že končno preraste svoje otročje vedenje.
Miley Cyrus je na letošnji podelitvi nagrad grammy želela spoznati skupino Radiohead. Britanski rockerji so srečanje zavrnili, užaljena Miley pa je najprej bojkotirala njihov nastop, v besu o vsem poročala svojim prijateljem, nato pa začela otročje izjavljati, da jih bo uničila. Podobno izkušnjo je imel Kanye West , saj je skupina Radiohead zavrnila tudi srečanje z njim. Raper je bil menda zaradi zavrnitve zelo prizadet in je med njihovim nastopom trmasto sedel. Vodja zasedbe Radiohead Thom Yorke pa je na blog skupine zapisal, da vsem svojim oboževalcem želi vse najboljše, če le niso eni izmed tistih, ki jih napadajo preprosto zato, ker niso storili ničesar. Nekatere zvezde očitno mislijo, da lahko dobijo vse samo zato, ker so pač – zvezde.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.