Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Murphy bo spet policaj z Beverly Hillsa

Eddie Murphy Žurnal24 main
Po skoraj dvajsetih letih, ko so posneli zadnje nadaljevanje Policaja z Beverly Hillsa, se bo Eddie Murphy vrnil kot policist Axel Foley.

Iz studia Paramount Pictures so sporočili, da že pospešeno pišejo scenarij za četrti del uspešne akcijske komedije Policaj z Beverly Hillsa. Scenarij so zaupali dvojcu, Joshu Applebaumu in Andreju Nemecu, ki sta spisala scenarij za zadnjo Misijo: Nemogoče, Protokol duh.

Idejo za četrto nadaljevanje so odgovorni dobili po pilotni epizodi televizijske serije, ki temelji na priljubljenem filmu, v seriji pa je bil v ospredju Brandon T Jackson, ki igra Foleyjevega sina Aarona. Čeprav so TV projekt opustili, je Murphyjev nastop v njej prepričal odgovorne, da so začeli resno razmišljati o novem nadaljevanju.

Prvega Policaja z Beverly Hillsa so posneli že leta 1984, drugega pa tri leta kasneje, režiral ga je režiser Tony Scott, ki je umrl avgusta lani. Deset let po prvem delu so posneli še tretjega, ko je bil Murphy že eden največjih holivudskih zvezdnikov. Vsi trije filmi so skupaj v blagajne prinesli skoraj 570 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.