Magazin > Film & Glasba & TV
132 ogledov

Na 1. izboru Mini Eme slavila Leni!

leni, alenka vozlič, slovenija ima talent Žurnal24 main
Talentirana 11-letna Leni je 1. finalistka izbora Mini Ema in s tem korak bliže otroški Evroviziji, ki bo letos potekala v Sofiji. V predizboru je s prepričljivim nastopom in glasom premagala Rebeko Satler in Janino Klenovšek.

"Pesem govori o meni in dobri vili, ki jo sprašujem, kakšen bo moj dan in ali bo to moj najlepši dan," je dejala Alenka Vozlič - Leni, ki se je predstavila s pesmijo Najlepši dan. Glasbo ji je pomagal ustvariti Aleš Klinar, besedilo sta napisali Tina Muc in Anja Rupel, aranžma pa je ustvaril Miha Gorše. Leni je po nadvse samozavestnem nastopu požela zelo dobro mnenje strokovne žirije. Le-ta je komentirala, kako pogumna je mlada pevka na odru in s kakšno prezenco nastopa, predvsem pa, kakšen glas ima. Patrik Greblo, član strokovne komisije, je pohvalil tudi njen modni stil, ki ji ga je za nastop ustvarila priznana slovenska kreatorka, Maja Štamol.

Neverjeten glas in izjemna pesem

Po nastopu je Leni sproščeno delila svoje vtise z gledalci: "Na odru sem se počutila odlično, ni me bilo strah, le srce mi je hitro bilo ..." Njena vzornica je Taylor Swift in tudi sama si nekega dne želi imeti svoje koncerte. O tem, kakšen pevski talent ima Leni, kažejo tudi drugi odzivi, saj so se že odzvali iz Junior Evrovision Song Contest ter na youtube-u zapisali, da je pesem izjemna, da ima Leni neverjeten glas in da je pesem pravi 'JESC hit'.

Leni bomo lahko ponovno videli 4. oktobra v oddaji Vikend paket, ko se bo potegovala za vstopnico za 13. izbor Pesmi Evrovizije za otroke 2015, ki bo 21. novembra potekal v Sofiji. Leni nam je zaupala še, da se bo maksimalno potrudila in si želi, da ji bo dobra vila ponovno pričarala njen Najlepši dan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.