Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Na avdicijo za X Factor prišla le ena oseba

X Factor FameFlynet
Na britanski resničnostni šov X Factor je pred začetkom nove sezone na neko avdicijo prišla le ena oseba.

Potem ko smo januarja poročali, da je na avdicije za šov Slovenija ima talent letos prišlo za polovico manj talentov, se podobna zgodba očitno odvija tudi v Veliki Britaniji. V prvi uri avdicije za novo sezono šova X Factor se je prikazala le ena oseba, pa še ta je tja prišla naključno. "Ravno sem bila na poti domov, ko sem videla napis 'Avdicije', pa sem se odločila preizkusiti svojo srečo," je sodniku Simonu Cowellu povedala Cher Townrow.

A glas 40-letnice žal ni tako pustil takšnega vtisa kot njeno ime, saj jo je žirija poslala domov. "Doma pojem brilijatno, kar pa se tukaj ni zgodilo," je priznala Cher.

Po slabemu začetku dneva se je na avdicijah kasneje prikazalo le še dvajset ljudi, zato so producentje in sodniki priložnosti dajali kar naključnim mimoidočim. Nek očividec je ob tem za The Sun komentiral: "Očitno je X Factor končno izgubil svoj čar med ljudmi. Precej depresivno je bilo gledati to avdicijo. Videti je bila kot zabava brez gostov." Vendar tiskovni predstavnik šova ne vidi razloga za skrb in pravi, da je obiskanost odvisna od kraja do kraja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.