Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Na Bennyja Pagea gredo ...

V soboto, 28. maja, ga bo v podzemlju kluba K4 lomil legendarni Benny Page. (Fot Žurnal24 main
V soboto, 28. maja, ga bo v podzemlju kluba K4 lomil legendarni Benny Page. Zurnal24.si bo na dogodek popeljal pet srečnežev ...

Nagrajenci so Petra Primožič, Maruša Kolšek, Sara Tea Božič, Zala Kurinčič in Jure Miklošič. Čestitamo!

Blender se umika! Heh... sej ne no. Gre pa počasi novim žanrom naproti.
Še vedno ostajamo pri selekciji 90ih, od zdaj naprej pa vas bo zabaval tudi s pravo dozo podžanrov in zvokov iz ostalih desetletij. Vse bo še vedno pomešano in kombinirano, flori, stili ... ostajajo pa tudi rotacije že utečenih večerov Eurodancea, 90s hiphopa in funk-rocka. Malo mešano torej in kot smo začeli, tako tudi nadaljujemo. Dodajamo le raznolike vsebine, kot pravemu blenderju seveda pritiče. Vsekakor pa še vedno ostajamo na najvišji stopnji jakosti.
 
Zato bo tempo tokrat naravnan od 160 do 190 BPM-ov. Na plesišče vas bo z “boben in bas” zvoki ter z spretno zblendanimi žanri jamajškega otočja, pospremil vsem nam dobro znan drum’n’bass DJ londonskega podzemlja, Benny Page.

Za nižjo jakost blendanja bodo z dodatno težo subov in basov poskrbeli Blender support DJi z že ustaljenimi podžanri 90ih; kot so brazilski Sambas, “Jazz & Bass” / Jazzstep, Jump-up s hip hop beati in melodičnimi bassovskimi linijami in izbrane RaggaJungle selekcije… skratka žanri, ki jih na Blenderju še nismo predstavljali, veliko teh pa poznate že iz preteklosti.

Pridite in vidite. Blender vabi na novo mešanico. Se vidmo spet, dol u klet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.