Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Na Dance Republic gredo ...

Gospodarsko razstavišče bo 24. junija v ekstazo plesa popeljal Paul Van Dyk. (Fo Žurnal24 main
Gospodarsko razstavišče bo v četrtek, 24. junija, v ekstazo plesa popeljal Paul Van Dyk. Dogodka se bo po zaslugi portala zurnal24.si brezplačno udeležilo deset srečnežev.

Brezplačno vstopnico prejmejo Ivana Starčević, Diana Maria Teraš, Simon Hanov, Aldin Brkić, Marko Skube, Vesna Pervan, Tamara Štumperger, Aljoša Črešnik, Brigita Škvarča in Tanja Peršin. Čestitamo!

Dance Republic nadaljuje veliki party pohod in sprejema nove državljane. Prva postojanka Revolution se je že zgodila, zdaj je čas za REVELATION! Gospodarsko razstavišče bo 24. junija v ekstazo plesa popeljal PAUL VAN DYK, nominiranec za nagrado grammy, vrhunski producent in ustvarjalec, ki je poskrbel za visoke standarde trance glasbe.

Paul van Dyk s trance melodijami podira mejnike elektronske glasbe, krši žanrske zapovedi, obvladuje alternativo in mainstream, nam, zvestim zasledovalcem in nadobudnim žurerjem, pa prinaša ekstatično energijo plesnega navdiha. Prav zato je van Dyk po anketah najbolj pričakovan DJ v Sloveniji. In prav zato ga je Dance Republic povabil v Slovenijo. Če je glasbeno podprl obletnico padca berlinskega zidu, bo sedaj s turnejo 10. obletnice založbe Vandit do temeljev stresel le skrbno izbrane prestolnice. Med slednje je nominiranec za grammyja uvrstil tudi belo Ljubljano. Ni čudno, da je napetost ob pričakovanju umetnika, ki uspe tako mamljivo uglasbiti erotičnost, poželenje in vročico, že na vrhuncu. Slab mesec po začetku evropske turneje, ki bo premierno predstavljena v Berlinu in Londonu konec maja, se bo veliki pok zgodil v Ljubljani. Čuti se, da prihaja plesna eksplozija, ob kateri boste hoteli kršiti vse tabuje.

Natanko pred enim letom, 24. junija 2009, je Dance Republic zatresel Ljubljano s Tiëstom. Dvakrat. Tokrat mesto odstopa Paulu van Dyku, ki ga je kot najljubšega izbralo slovensko občinstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.