Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Na Davida Moralesa gredo ...

V soboto, 27. novembra, se bo v Gavioliju odvijal nepozabni Fashion TV Clubbing Žurnal24 main
V soboto, 27. novembra, se bo v Gavioliju zgodil nepozabni Fashion TV Clubbing z Davidom Moralesom. Zurnal24.si vam ob tej priložnosti podarja pet vstopnic.

Nagrajenci so Klavdija Šešet, Tina Keča, Pina Šegula Seršen, Andreja Franko in Bojan Stoilov. Čestitamo!

Celonočni seti Davida Moralesa v Ambasadi Gavioli sodijo med vrhunce elektronske plesne zgodovine na severnojadranski obali. Med velike zgodbe klubskega razvrata pa se je gospod Modni zapisal tudi kot gostitelj prvega slovenskega Fashion TV Clubbinga lani poleti.

Tokrat se bodo vse tri zgodbe, Moralesova, Ambasadina in modna, zlile v eno, grammyjevec pa s svežim hitom I Make You Gaga že napoveduje tudi svoj naslednji avtorski album. Na letošnjem Fashion TV Clubbingu, prvem v  Ambasadi Gavioli, bomo tako že lahko zaplesali ob njegovem novem hitu I Make You Gaga, ki sta ga posnela z Janice Robinson, pevko plesne klasike in UK #1 singla Dreamer (Living Joy). Pridružite se nam na modnem klubarjenju in postanite del zgodovine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.