Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Na Electronic Carnival gredo ...

V ustvarjanju nepozabnih spominov se nam bodo pridružili zvezdniki svetovnega ka Žurnal24 main
29. maja se bo Gospodarskem razstavišču odvijal elektronski karneval. Plesne zvoke bodo stregli Sander van Doorn, Junior Jack ... Dogodka se bodo brezplačno udeležili trije srečneži.

Žurnal24 vam tokrat podarja ekskluzivno VIP-vstopnico in fotografiranje s Sandrom van Doornom ter Cristianom Varelo. Poleg tega podeljujemo tudi dve navadni vstopnici za elektronska nebesa.

VIP nagrajenka je Diana Teraš, navadno vstopnico pa prejmeta SašoGlück in Marko Ferlež. Nagrajenci prevzamejo karto z osebnim dolkumentom na blagajni pred vhodom v dvorano. Čestitamo!

Karneval novih razsežnosti
Po dveh izjemno uspešnih letih vodilni slovenski elektronski dogodek  Electronic Carnival proslavlja svojo tretjo edicijo v prestolnici. Kot najnaprednejši dvoranski dogodek se bo pri nas odvil 29. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Izjemna kombinacija karnevalskega vzdušja in odlične elektronske glasbe bo postregla z dogodkom, kakršnega v Ljubljani še ni bilo. Edicija 2010 bo večja, boljša in močnejša kot katera koli do zdaj.

Dogodek, ki je svojo premiero doživel v popolnoma razprodani dvorani v Mariboru leta 2008, sledi zastavljenim ciljem in letošnja edicija bo prvič postregla z enotnostjo vseh obiskovalcev. Večtisočglavo množico bodo združili s karnevalskimi maskami, ki jih prejme vsak obiskovalec ob nakupu vstopnice.

Večer bodo tako odeli v tančico skrivnosti, kjer boste svojo novo identiteto lahko odkrivali na kar treh plesiščih Gospodarskega razstavišča.
 
V čisto vsakem pogledu bodo poskrbeli za pridih novega, svežega in drugačnega. Postregli bodo z odlično elektronsko glasbo, izjemnimi vizualnimi in zvočnimi dodatki ter posebnim vzdušjem, katerega so obiskovalci preteklih edicij že lahko doživeli.

V ustvarjanju nepozabnih spominov bodo nastopili zvezdniki svetovnega kalibra, med njimi premierno eden od desetih najboljših DJ-jev na svetu, Sander van Doorn! Posebne sete lahko pričakujete s strani vsakega DJ-ja, a nekaj več že vrsto mesecev pripravljata Cristian Varela in Marko Nastić, ki se bosta predstavila v posebni oldies goldies techno različici, ki je pri nas še ni bilo mogoče slišati.  

So dogodki, ki jih preprosto ne smete zamuditi – ta je eden tistih! Nadenite si svojo masko in se pripravite na plesanje dolgo dolgo v noč! Gospodarsko razstavišče vas pričakuje, mi smo pripravljeni, ste tudi vi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.