Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Na Emi zmagala Rebeka Dremelj

Rebeka Dremelj potuje v Beograd. Žurnal24 main
Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2008 v Beogradu zastopala Rebeka Dremelj s skladbo Vrag naj vzame.

Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2008 v Beogradu zastopala Rebeka Dremelj s skladbo Vrag naj vzame (Josip Miani-Pipi/Amon/Josip Miani-Pipi). Postavna pevka je le za 395 glasov premagala drugega superfinalista, skupino Langa in Civili.

Pot do zmagovalca je bila dolga

Letošnja Ema je bila razdeljena na dva polfinalna večera in na finale. V petek so si nastop na finalu izborili Manca Špik, Langa in Civili, Johnny Bravo, Cole in predsednik ter Turbo Angels, v četrtek pa Eva Černe, 4Play, Tina Gačnik - Tiana, Rebeka Dremelj in Brigita Šuler.

Finalu je sledil še superfinale, v katerem sta se pomerila superfinalista Rebeka Dremelj in Langa in Civili. Gledalci so imeli pet minut časa, da izberejo svojega favorita in odločili so, da bo tudi letos Slovenijo zastopala pevka.

Rebeko bomo na velikem odru v srbski prestolnici videli v prvem polfinalnem večeru, ki bo na sporedu 20. maja. Drugi polfinale bo 22. maja, veliki finale pa 24. maja.

Rezultati:


1. Rebeka Dremelj – Vrag naj vzame
2. Langa in Civili – Za svobodo divjega srca
3. Brigita Šuler – Samara
4. 4Play – DJ
5. Eva Černe – Dovolj
6. Turbo Angels – Zabava
7. Johnny Bravo - Butn …, Butn!!!
8. Tina Gačnik – Tiana – Povej
9. Manca Špik – Še vedno nekaj čutim
10. Cole in predsednik – Dober planet

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.