Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Na Equinox festival gredo ...

Na festivalu bo nastopila tudi finska trance zvezda Tempo Giusto, ki velja za "n Žurnal24 main
V soboto, 20. novembra, se bo na Gospodarskem razstavišču odvijalo elektronsko enakonočje. Zurnal24.si bo petim srečnežem omogočil brezplačen obisk festivala.

Nagrajenci so Maja Langus, Jan Urbanc, Petra Primožič, Mateja Rot in Monika Japelj. Čestitamo!

Equinox (sl. enakonočje) je ime, ki simbolizira enakost, ravnovesje in sožitje. Idejna zasnova in prvi dogodek s tem imenom sta se rodila leta 2006, ko smo na mariborskem Štuku uresničili prvi Festival elektronske glasbe v Sloveniji, ki je v ospredje postavljal trance glasbo in se v enaki meri posvečal predvsem scenografiji, vizualizaciji in šovu – po vzoru zahodnih držav.

Equinox leta 2006 s Kyau in Albertom na trance ter DJ Aleksijem na house plesišču je bil uspešnica in je navdušil publiko. Leta 2007 se je zgodba ponovila z zasedbami Cosmic Gate, Ronski Speed in Paolo Barbato, vizualizacija, ki se je v primerjavi s prvencem potrojila, pa je ponovno dvignila standarde in obnorela slehernega obiskovalca. S svojim pionirskim delom smo prepričani, da smo utrli pot večjim dogodkom, ki so v Sloveniji sledili.

Leta 2010 se Equinox vrača, tokrat na Gospodarsko razstavišče 20. novembra – v osrčju države in z najširšo ponudbo svetovno znanih trance in house imen doslej. Prav vseh nastopajočih v Sloveniji še ni bilo! S svežim, novim programom trenutno najbolj vročih imen na sceni ter s povsem drugačno, pri nas še nevideno postavitvijo odra, artističnimi vložki in vizualnimi efekti bo Equinox ponovno rušil meje in postavljal nove standarde zabave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.