Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Na Exit prihajata Snoop Dogg in Snoop Lion

Snoop Lion Arhiv organizatorja
Ameriški raper Snoop Doog, ki zadnje čase ustvarja tudi pod imenom Snoop Lion, je potrdil nastop na legendarnem novosadskem festivalu Exit.

Eden največjih hip hop izvajalcev vseh časov Snoop Dogg v Novi Sad prihaja v okviru promocije dvanajstega albuma z naslovom Reincarnated in hkrati prvega, ki ga je izdal kot Snoop Lion. Enega od premiernih nastopov, kjer bo Snoop predstavil nove pesmi, je rezerviral za legendarni novosadski festival Exit. Obiskovalci bodo imeli enkratno priložnost slišati dva alter ega enega glasbenika, saj bo kot Snoop Dogg nastopil z gangsterskimi hiti, kot Snoop Lion pa bo občinstvo prežel s pozitivnimi reggae vibracijami.

Raper je svoje umetniško spremenil med bivanjem na Jamajki, kjer je doživel reinkarnacijo tako v glasbenem kot filozofskem smislu. "Na Jamajko sem prišel odkriti samega sebe, posneti nov album in dokumentarec. Reincarnated je nastal iz želje, da pošljem sporočilo ljubezni in usmerim pozornost na odlično glasbo, ki je nastala na tem krasnem otoku," je svojo preobrazbo razložil 41-letni zvezdnik. Na novem albumu je sodeloval tako z lokalnimi reggae glasbeniki, kot tudi z zvezdniki kot so Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Rita Ora in Miley Cyrus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.