Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Na Fatboy Slima gredo ...

Fatboy Slim bo 29. aprila nastopil v Ambasadi Gavioli, vstopnico za koncert pa l Žurnal24 main
9. julija bo britanska zvezda Fatboy Slim razplesal vročo plažo v Zrćah na Pagu. Po lanskoletnem premiernem nastopu pred 5000 obiskovalci na umaškem ATP stadionu se v velikem stilu vrača na Hrvaško. Trije izžrebanci prejmejo po dve vstopnici.

Nagrajenci, ki bodo plesali na Fatboy Slima so Primož Vidmar, Taja Kotnik in Nensi Brakič. Vsak prejme po dve vstopnici, ki ju prevzame na glavnem vhodu na plažo Zrće. Čestitamo!

Letošnji Big Beach na plaži Zrće na Pagu bo popestril Fatboy Slim, velikan elektronske plesne glasbe in soutemeljitelj big beata, mojster, ki je z enim samim špilom na brightonski plaži razplesal četrt milijona žurerjev, dobitnik priznanja Ivor Novelo, treh britov in devetih nagrad MTV ter največji žurer med didžeji.

Norman Cook aka Fatboy Slim (Rockafeller Skank, Right Here, Right Now, Praise You, Gangster Trippin, Weapon of Choice) je lestvice osvajal še s projekti Housemartins (Caravan of Love), Beats International (Dub Be Good To Me), Freak Power (Turn On, Tune In and Cop out), The Mighty Dub Katz (Magic Carpet Ride) in kot Pizzaman (Trippin' on Sunshine), podpisal pa je tudi nepozabne remikse Brimful of Asha (Cornershop), I See You Baby (Groove Armada), Body Movin (Beastie Boys), bootleg Satisfaction (Rolling Stones) in mnoge druge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.