Magazin > Film & Glasba & TV
86 ogledov

Na Frater po nove ideje

Nova plošča skupine Lunn-a-park napoveduje svež pristop do tovrstne glasbe.
1/7
Žurnal24 main
Skupina Lunn-a-park je v Ljubljani predstavila novo ploščo, ki je večinoma nastala na otoku Frater pri Puli.

Člani priljubljene zasedbe Lunn-a-park so sinoči v enem izmed ljubljanskih lokalov predstavili in v živo odpeli in zaigrali vseh deset komadov z nove plošče. Drugi album z naslovom AREA je precej drugačen od že slišanega, predvsem eksperimentalen, saj napoveduje svež pristop do tovrstne glasbe.

Sicer pa je zanimiva tudi zgodba povezana z novim izdelkom in projektom. Apolonija nam je zaupala, da so skladbe nastale na otoku Frater pri Puli kamor so se glasbeniki odpravili na dopust. Ta bi moral trajati štirinajst dni, ker pa so vmes nepričakovano prišle nove ideje za komade, so dopust zaključili predčasno in se nemudoma vrnili v Ljubljano izpeljati in uresničit svoje zamisli. Tako je nastal prvi del komadov iz plošče, medtem ko je drugi del nastal na lanskoletnem dopustu prav tako na Fraterju. " Očitno nas morski zrak in tamkajšnje odmaknjeno področje, kjer daleč naokoli ni trgovin, gostiln in drugih stvari ki nas obkrožajo vsak dan na vsakem koraku koristijo v tem smislu, da se nam prav tam porajajo nove ideje," je povedala simpatična pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.