Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Na grammyjih prepovedali razkazovanje

Jennifer Lopez FameFlynet
Zvezdnice bodo imele problem, kaj obleči za letošnje grammyje, saj je televizija CBS prepovedala preveč razgaljena oblačila.

Televizijska mreža CBS je vsem povabljencem na glasbene nagrade grammy poslala elektronsko pošto, v katerem jih naprošajo, da si zaradi prenosa v živo, naj ne izberejo preveč seksi garderobe. "Prosimo,  da zakrijete zadnjico in prsi. Izogibajte se razkazovanju gole kože, zadnjice in zadnjičnega razporka, problematični so tudi tanga kostumi in razkazovanje prsi ob straneh. Prosojne obleke, ki razkrivajo bradavičke niso zaželene. Prav tako zakrijte genitalna območja," naproša CBS.

Prav tako ne dovoljujejo majic, ki razkrivajo modno znamko ter napisov v tujem jeziku. Na koncu so v sporočilu z velikimi črkami zapisali: "Opolzka garderoba ali garderoba, ki namiguje na opolzkost ni sprejemljiva za prenos v živo." Takšno previdnost so verjetno povzročile zvezdnice kot so Jennifer Lopez, Pink, Sofia Vergara, Tony Braxton in Janet Jackson, ki so se po rdečih preprogah v preteklosti sprehajale bolj slečene kot oblečene.

Komentarjev 4
  • Oseba_ 18:32 09.februar 2013.

    končno bodo malo ustavili ameriške kur....

  • McClain 17:32 09.februar 2013.

    orozja za fizicne osebe v zda najvec izvozi Hrvaska, Nemcija in Avstrija, tako da ne bi o tem. Je pa fajn, da za razliko od slovenije, v ameriki ne mores na pumpi recimo, na visini pol metra, kjer hodijo otroc, ...prikaži več kupit revije z naslovnico kjer ima ena hkrati tica v ustih drugega pa v tazadnji. To se mi zdi zelo pozitivno.

  • speris 17:06 09.februar 2013.

    gola koza prepovedana, za orozje pa ni problema. Aja pa da nebi slucajno pisalo kaj v tujem jeziku. Tuj jezik je jezik terroristov..