Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Na Hideout festival bodo odplesali ...

Zrće Marko Ocepek
Če ste se bali, da bo to poletje v Zrćah izzvenelo v ustaljeni rutini, ste se motili. Hrvaška Ibiza dobiva svež zagon z novim festivalom Hideout, na katerega gredo trije srečneži, ki prejmejo po dve vstopnici.

Srečneži, ki bodo konec tedna brezplačno plesali na Hideout festivalu na plaži Zrće, so Matic Leban, Barbara Smajila in Nika Mravlja. Izžrebancem, ki prejmejo po dve vstopnici, čestitamo!

Za svežim festivalom Hideout stoji konzorcij vodilnih britanskih klubskih, festivalskih in koncertnih promotorjev, zato ne preseneča, da je že ena najbolj vročih žurerskih zgodb tega poletja v Evropi.

Obisk domače strani festivala se meri v milijonih, v Zrćah pa bo plesalo preko 10 tisoč žurerjev, ki se bodo zabavali v treh glavnih arenah in ekskluzivnih žurih na ladjicah in plaži, v organizaciji izbranih glasbenih kolektivov.

Izjemen program sestavljajo najbolj vroči glasbeni mojstri, od housa, techna in progresive do novega diska ter ta hip vseprisotnega drum'n'bassa in dubstepa. Obeta se torej prava poslastica za ljubitelje najbolj svežih glasbenih trendov.

V treh dneh se bo v treh arenah za gramofoni zamenjalo več kot 60 didžejev, med njimi Sven Väth, Pendulum, Eric Prydz, Chase & Status, Sub Focus, Fake Blood, Aeroplane, Marco Carola in mnogi drugi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.