Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Na Josipo Lisac in Magnifica gresta ...

Magnifico Arhiv organizatorja
Na prvi šolski dan, 1. septembra 2011, se v Škofji Loki začenja štiridnevni festival, ki letos obeležuje petnajstletnico obstoja MKC Pri Rdeči ostrigi in Škofjeloškega centra alternative in umetnosti. V štirih dneh bo postregel s številnimi dogodki, med drugim bosta 2. septembra nastopila Josipa Lisac in Magnifico. Z Žurnalom bosta srečna izžrebanca na koncert odplesala brezplačno. In to sta ...

Na koncertu bosta brezplačno uživala Mateja Trempus in Andrej Gortnar. Vsak prejme po eno vstopnico. Čestitamo!

Petnajstletnico in letošnjo sezono bodo v Škofji Loki, kjer se 1. septembra začenja štiridnevni festival, odprli s fotografsko razstavo mladega in izkušenega fotografa Tomaža Bradeška, ki bo cel mesec krasila barski del Rdeče ostrige.

V štirih dneh festivala se boste naužili adrenalina, saj vas bodo na Ostriginem športnem dnevu in Live In-Sanity Pikniku sprejeli z odprtimi rokami, v petek, 2. septembra, se boste v okviru festivala Petnajstletnica MKC-ja Pri Rdeči ostrigi lahko zavrteli ob Josipi Lisac in Magnificu, zadnji dan, v nedeljo, pa si boste lahko odpočili in se nasmejali ob uprizoritvi gledališke predstave To so gadi.

Podroben festivalski program bomo spremljali tudi v naši sekciji Kaj dogaja?.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.