Magazin > Film & Glasba & TV
45 ogledov

Na klubčkanje s Paolom Barbatom gresta ...

Paolo Barbato Arhiv organizatorja
Po valovih ljubezni vas bo 14. avgusta iz Portoroža popeljala barka Burja, s katero boste potovali po pravem glasbenem doživetju. Obetata se sproščeno vzdušje in odklop na odprtem morju, s hišnimi ritmi pa vam bodo postregli Paolo Barbato, Angel Anx, Aney F. in Josh Somen. Srečna nagrajenca, ki bosta z barko plula brezplačno sta ...

Brezplačni vstopnici prejmeta Lea Rodic in Teja Rajar. Čestitamo!

Na barko se boste skupaj z mojstri hišnih ritmov Paolom Barbatom, Angelom Anxom, Aneyem F. in Joshom Somenom vkrcali ob 22. uri na Glavnem portoroškem pomolu, s spominom nepozabnega doživetja pa se boste vrnili 15. avgusta ob 5. uri zjutraj. In ne pozabite, da bo ta ponedeljek dela prost dan!

Poseben okus Paola Barbata odseva iz njegovega zvoka, produkcije in dogodkov, ki jih soorganizira in promovira. Tudi po 25-ih letih trdega dela italijanski didžej namreč ohranja svežino in radovednost, ki ga potiskata k nenehnemu iskanju skrivnih kotičkov glasbene panorame. Paolo Barbato je izhodiščna točka za vsakogar, ki ima v tem delu Evrope karkoli opraviti s house glasbo, na valovih ljubezni pa bo za vas pripravil prav poseben hišni set.

Družbo za gramofoni mu bodo, kot rečeno, delali še Angel Anx, Aney F. in Josh Somen.

Za vstopnino boste odšteli 25 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.