Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

Na kmetiji jih čaka presenečenje

Božo, Martin Planet TV
Tekmovalce šova Kmetija: nov začetek čaka veliko presenečenje. Vprašanje pa je, ali bodo spregledali prevaro. Določili so prvo dvobojevalko.

Na kmetijo je prišel nov član. Pravzaprav dva nova člana. V kočo sredi gozda so naselili dvojčka Martina in Boža. Vsak dan bo eden od njiju šel pomagati tekmovalcem na kmetijo, pri čemer ti ne smejo ugotoviti, da v bistvu prihajata dve različni osebi. 

Brata sta pripravila strategijo, kako bosta poskrbela, da ju ne bodo razkrinkali. Mislila sta na vse, od oblačil do obutve. Kot pravita, sta v preteklosti že kdaj izkoristila dejstvo, da ju drugi ne ločijo. Saša je tekmovalcem dala nalogo. Novega člana morajo dobro opazovati in se na koncu tedna odločiti, ali lahko ostane na kmetiji kot enakovreden član. 

"Upali smo, da nas bo ostalo osem ljudi in potem dobimo še ena usta,“ je prihod komentirala Jasmina. "Mislim, da je tipičen kmet, priden, marljiv, komunikativen, pošten,“ je ocenil Miha. "Moral se bo zelo potruditi, da se bo dokazal, da ga sprejmemo.“ Andrej dvomi, da ga bodo tekmovalci sprejeli kot enakovrednega sebi. 

Prva dvobojevalka je Lara

Lara je v nalogah zbrala manj zlatnikov, tako da je postala prva dvobojevalka. "Skušala bom ven spraviti Jasmino ali Emo,“ je načrte triperesne deteljice razkrila Lara. "Ne vem, če bo to imelo kakšen vpliv na vzdušje na kmetiji,“ je dejala Žana. "Sem pa žalostna, ker je Lara prva dvobojevalka, ker to pomeni, da sem jaz lahko druga in da bo ena od naju šla domov.“ 

Komentarjev 1
  • Mrcina 09:11 16.oktober 2014.

    Takoj ju bodo odkrili ! Včeraj smo slučajno gledali kmetijo. Po rokah - nohtih ju ločiš takoj ! Po aknastem obrazu in glasu... tu ni kaj , da ju človek ne bi ločil .