Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Na koncert Maje Keuc gredo ...

Maja se bo v Orto baru preizkusila v ubrani jazz, soul, funky, blues in pop glas Žurnal24 main
Žurnal štirim srečnežem, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, podarja vstopnice za koncert Maje Keuc & Soul Crew, ki bo v torek, 19. aprila, v Orto baru.

V sklopu Orto festa bo 19. aprila nastopila zmagovalka letošnje Eme in superfinalistka oddaje Slovenija ima talent, Maja Keuc. Predstavila se bo s svojo novo zasedbo Soulcrew, v kateri so sami izvrstni glasbeniki.

Srečneži, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, so: Bojan K., Ema D., Tina R. in Jože K. Vsak prejme eno vstopnico za koncert. Čestitke!

Devetnajstletna pevka Maja Keuc se z glasbo aktivno ukvarja od svojega 13. leta. Vse se je začelo s plesom in petjem v pevskem zboru, v sedmem razredu pa se je pridružila English Student Theatre, ki že 20 let uspešno deluje na II. gimnaziji v Mariboru. Pri svojih 13 letih se je nato kot glavni vokal priključila rock bendu Hrošči, po treh letih pa svojo pot nadaljevala samostojno.

Tokratni večer v Orto baru bo tako nabit z dobro dozo popa, funka, soula in s ščepcem blues ter jazz glasbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.