Magazin > Film & Glasba & TV
6 ogledov

Na koncerte celo tisti, ki ga ne poslušajo

Tony Cetinski Anže Petkovšek
Razkrivanje strasti. Hrvaški glasbenik bo s 100-člansko ekipo v Hali Tivoli občinstvu postregel s klasiko, rock in pop glasbo.

Potem, ko je konec julija spektakel treh različnih glasbenih zvrsti prvič ponudil svojemu domačemu, hrvaškemu občinstva, pa ljubljenec tudi slovenskega občinstva Tony Cetinski enako napoveduje še za sredin nastop v ljubljanski Hali Tivoli. "Program koncerta bo namreč podobno sestavljen kot je bil na našem nastopu v Areni v Puli, kjer je bila najprej v prvem delu na vrsti klasična glasba, nato rock, kot na primer hiti Bon Jovija, ki jih bo izvajala moja skupina in na koncu v tretjem delu pa bomo nastop zaključili z mojimi uspešnicami," pravi glasbenik, ki ima za seboj dvajsetletno glasbeno kariero in deset albumov.

Prišli pogledat, kdo je Tony
Ker so tak program obiskovalci nastopa v Puli izjemno dobro sprejeli, Cetinski ne dvomi, da bo enako tudi v Tivoliju, kjer ne pričakuje nič drugega kot množico pod in okoli odra. "Vsakič, ko pridem nastopat v Slovenijo, nas namreč pride poslušat ogromno ljudi. Nikoli v svoji dosedanji karieri pa nisem bil obremenjen s tem, ali bomo napolnil določeno dvorano ali ne. Zato, ker vedno vidim pod odrom ogromno ljudi, ki se pridejo zabavati in uživajo v glasbi, nastopu. In to je meni pomembno," dodaja Cetinski. Čeprav so sprva njegove nastope prihajale poslušati večinoma ženske, pa Cetinski na sredinem nastopu pričakuje njihove življenjske partnerje. "Resnično se je zadnje dve leti začelo dogajati, da so moški začeli prihajati na nastope, ker so njihove žene, dekleta prej redno prihajale in jih je začelo zanimati, češ "grem pa še jaz pogledati, kakšna glasba je to, kdo je ta Tony" (smeh). Ampak verjeli ali ne, prav oni zdaj najbolj uživajo in se najbolj zabavajo na koncertih (smeh). To je zame uspeh. Da sem spravil na koncert nekoga, ki me prej sploh ni nikoli poslušal (smeh)," zaključuje Cetinski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.