Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Na Michaela Graya gredo ...

v petek, 25. februarja, bo v karnevalski dvorani nastopil Michael Gray, avtor MT Žurnal24 main
V petek, 25. februarja, bo v ptujski karnevalski dvorani nastopil Michael Gray, avtor MTV uspešnice The Weekend! Tokratnega žura se bodo udeležili ...

Nagrajenci so Mateja Toplak, Nataša Miložič, Jasmina Mlinarič, Matija Stojnšek in Matjaž Plohl.

Že tretje leto zapored bo dogajanje v karnevalski dvorani na Ptuju v času
tradicionalnega pustovanja začel eden največjih house dogodkov v severovzhodni Sloveniji, poimenovan Winter House Parade. V preteklih dveh letih sta kot glavna gosta nastopila newyorška house diva Barbara Tucker ter nemški mojster za mešalno mizo DJ Tom Novy.

Letos bo v petek, 25. februarja, v karnevalski dvorani nastopil Michael Gray, londonski DJ in producent svetovnega formata, avtor MTV uspešnice The Weekend!

Michael Gray je eden najbolj spoštovanih in nadarjenih umetnikov globalne plesne scene. Glasbeno pot je začel leta 1995 kot član dua Full Intention skupaj s kolegom Jonom Pearnom, s katerim sta producirala oziroma remiksirala za zvezdniška imena, kot so Jeniffer Lopez, George Michael, Sugababes, Jamiroquai, Ultra Nate ... V letu 2004 sta bila za remiks pesmi Georgea Michaela Amazing nominirana za nagrado grammy.

Vendar pa je Michael svetovno slavo dosegel kot solo umetnik, in sicer prav z izdelkom The Weekend, ki ga je čez noč izstrelil med največje DJ-je na svetu. Komad je pristal na vseh svetovnih glasbenih lestvicah, med drugim na sedmem mestu britanske glasbene lestvice ter prvem avstralske klubske lestvice Aria. Kmalu zatem je izdal še Borderline, ki je hitro postal nov, velik hit in se povzpel na 12. mesto britanske glasbene lestvice. Lani je svetovna plesišča razstreljeval single Say Yes, ki ga je Michael ustvaril v sodelovanju z britanskim
duom Danism ter vokalistko Lisso Millett in je bil izdan pri prestižni londonski založbi Defected.

Družbo na odru karnevalske dvorane mu bo delal trenutno zelo vroč DJ duo Plastik Funk iz Nemčije, ki ga lahko slišimo v vseh najboljših klubih od Miamija, Ibize in vse do Tokia, ter slovenski duo Blue & Deep.

Vstopnice bodo v predprodaji na voljo po ceni 12 evrov, in sicer od 14. februarja na naslednjih lokacijah na Ptuju: Don Caffe, TIC, Qlandia ter Last Minute Center. Na dan dogodka bodo vstopnice po 15 evrov na voljo tudi na blagajni pred karnevalsko dvorano od 17. ure naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.