Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Na Moneyshota gredo ...

V soboto, 12. februarja, se v podzemlju Štirke obeta lomljenka izpod prstov mojs Žurnal24 main
V soboto, 12. februarja, se v podzemlju Štirke obeta lomljenka izpod prstov mojstra DJ Moneyshota. Zurnal24.si bo na party popeljal pet srečnežev.

Nagrajenci so Domen Grabec, Matej Dumančic, Kim Kreačič, Slaviša Majstorovičin in Andraž Seliger.

Ekipa P4B, ki v K4 prireja večere Mashin', vas že nekaj časa zalaga z dovolj pestro mešanico znanih in neznanih napevov ter novih in starih beatov, da bi moralo postati jasno naslednje: Mashin' = good times, hard beats. Preprosto, kajne? Gostili smo že kar nekaj DJ-jev, ki se v ta koncept poklopijo kot "ata na mamo", zdaj pa je prišel čas, da v domače loge pripeljemo grofa eklektičnih brejkov, big kahuno skrečanja in akapel, kralja mikstejpov ... dame in gospodje ... DJ Moneyshot.

Če se tudi vaša punca pritožuje, zakaj jo vedno vlačite na neke čudaške žure ali pa v klet, kjer vadi vaš bend, imate zdaj priložnost, da se odkupite. Moneyshot ni zastonj najljubši selektor Abdominalove bejbe in prvo ime nove generacije Solid Steel DJ-jev. Hip hop, brejki, jazz, funk, pop, d'n'b ... Vse to se znajde v njegovih miksih ... včasih vse naenkrat. "Vse, kar potrebujete, je odprta glava in plesni čevlji."

Za dobro mero se nam bo pridružil še hip hop maestro Gramatik z ekskluzivnim live actom, v katerem bo slišati material s prihajajočega albuma Street Bangerz vol. 4.

Na malem floru bo zazvenelo, kar je najglobljega v bobnu in basu. Začne se pravzaprav pri založbah, kot sta 31 records, Detail, in gre vse tja do Fokuz in Signature.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.