Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Na Nove fosile gredo ...

Novi fosili bodo 19. novembra nastopili v Ajdovščini. (Foto: Promo) Žurnal24 main
Ob 40. obletnici delovanja bo legendarna skupina Novi fosili nastopila v Sloveniji. Izžrebali smo srečneže, ki so si s sodelovanjem v naši nagradni igri prislužili vstopnice in plakate skupine.

Vstopnico in srečanje s skupino Novi fosili so si s pravilnimi odgovori na naša vprašanja prislužile: Nataša Č., Alenka F. in Sara B. Vstopnico bodo prav tako dobili Romano D., Dean P., Iris F. in Jelka G. Plakat s podpisi članov skupine pa sta osvojili Sonja E. in Sara K. Čestitamo!

O koncertu
Z velikim koncertom bo ena izmed najpopularnejših skupin na področju nekdanje Jugoslavije, ki je v svoji karieri prodala več kot 20 milijonov plošč, proslavila iztekajoče se leto 2010. Koncert z največjimi hiti Novih fosilov se bo zgodil 19. novembra ob 20. uri v dvorani ŠC Police v Ajdovščini. Med drugim boste lahko uživali v skladbah Diridonda, Za dobra stara vremena, Sanja, Da te ne volim, Sanjaj me, manjkala pa ne bo tudi pesem Ja sam za ples, ki je leta 1987 na Evrosongu osvojila neverjetno četrto mesto.

Po skoraj desetletni prekinitvi se je skupina vnovič zbrala v svoji najbolj znani in popularni postavi, ki jo sestavljajo Rajko Dujmić, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec, Nenad Šarič in Marinko Colnago.
 
Številne uspešnice, ki so zaznamovale več generacij kot pesmi kateregakoli izvajalca z območja nekdanje skupne države, več kot 20 milijonov prodanih plošč, razprodani koncerti v največjih dvoranah in neverjetna evforija, ki je spremljala le največje svetovne superzvezde, je le nekaj razlogov, da skupaj z Novimi fosili praznujete njihovo 40. obletnico delovanja v Ajdovščini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.