Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Na Nove fosile gredo ...

(Foto: Rejc Matjaž) Žurnal24 main
V petek, 18. marca, bodo v Domžalah nastopili Novi fosili. Izžrebali smo pet srečnežev, ki si bodo koncert ogledali brezplačno.

Žreb je izbral pet srečnežev – to so Lojze K., Damjan V., Elizabeta P., Milena V. in Vladka L. – ki bodo dobili vsak po dve karti za domžalski koncert. Čestitke!

Skupina Novi fosili, ki se je leta 2005 spet zbrala v zlati postavi, je izdala osveženo zbirko uspešnic Za dobra stara vremena.

 

V zavihku Kviz odgovorite na nagradno vprašanje. Petim srečnežem bomo podarili dve vstopnici za koncert. Žrebanje bo v četrtek, 10. marca.

Na koncertni turneji, v okviru katere se bodo ustavili tudi pri nas, množico oboževalcev s pomočjo zimzelenih pesmi spominjajo na dobre stare čase.

Na koncertu, ki se bo odvijal 18. marca v Domžalah, bomo tako lahko slišali uspešnice, kot so Reci mi tiho tiho, E moj Saša, Šuti moj dječače plavi, Sanja, Plava košulja in mnoge druge.

Vstopnici za koncert lahko z malo znanja in sreče osvojite v zavihku Kviz, kjer vam postavljamo nagradno vprašanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.