Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Na odre se vrača še bolj seksi

Še bolj seksi kot prej. (Foto: Promo) Žurnal24 main
Zapeljiva pevka Žana se po enoletnem premoru vrača na slovensko glasbeno prizorišče. Po tem, ko je osvojila publiko s pesmijo Druga violina, bo poslušalce zdaj začarala z balado Dokler bije mi srce.

Odlična vokalistka, ki se je v spomin mnogih vtisnila predvsem zaradi svoje zapeljive podobe, pripravlja gradivo za nov album, s katerim bo vnovič osvajala slovensko publiko. Tudi tokrat bo Žana veliko stavila na videz, saj se na odre vrača še bolj seksi.

 

Poslušajte Žanino novo pesem: Dokler bije mi srce.mp3

 

Zapeljiv glas in stas bo ob vrnitvi pospremila nova pesem, ki ji bo sledil Žanin naslednji album. Tega je mlada pevka opremila s sodobno, ritmično in spevno glasbo s prizvokom orientalskega duha.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Skupaj do konca

Besedilo prvega singla, ki nosi naslov Dokler bije mi srce, je Žana napisala kar sama, saj je balada v celoti posvečena njenemu zaročencu. "Pesem mi pomeni ogromno, saj sem jo napisala za svojega partnerja in mu s tem povedala, da bova skupaj do konca. Mislim, da bo poslušalcem zelo všeč, saj bodo vse ženske, ki imajo svojega partnerja neizmerno rade, lahko zapele ali posvetile to pesem svojemu izbrancu."

 

S takšnim navdušenjem Žana opisuje tudi preostale pesmi na albumu, saj ji ga je pomagal ustvarjati priznani producent Milan Saje. Ta je v svoji dolgi in bogati glasbeni karieri sodeloval z mnogimi svetovno znanimi imeni, kot so Tina Turner, Carlos Ponce, Jimmy Sommerville, Chris Norman - Smokie in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.