Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Na Patifa bodo plesali ...

V soboto, 30. aprila, ga bosta v podzemlju kluba K4 lomila Brazilca Patife in MC Žurnal24 main
V soboto, 30. aprila, ga bosta v podzemlju kluba K4 lomila Brazilca Patife in MC Cleveland Watkiss. Zurnal24.si bo na lomljenko brez primere popeljal pet srečnežev.

Tokratni angrajenci so Rok Langus Žumer, Tina Hribar, Vesna Zorec, Teja Rot in Sebastjan Lesjak. Čestitamo!

Po dolgem času se bomo spet lahko zabavali ob brazilskih d.n.b ritmih večno nasmejanega in pozitivnega DJ Patife-a. Skupaj z MC Cleveland Watkissom in DJi koletiva RDYO ter Lunicom iz ekipe Drumwise, nas bosta v toplejše dneve pospremila z še danes aktualnimi funky, jazzy in vokalnimi drum.n.bass zvoki podprtimi s sodobno glasbeno produkcijo. Vsa dosedanja gostovanja so se mnogim oboževalcem unikatnega DJ stila in Patifa samega vtisnili v spomin kot nepozabno doživetje.

Po šestih letih, ko je Patife s Clevelandom Watkissom nazadnje nastopil v Ljubljani na Brazil Fiesti pod okriljem RDYO DJs, smo ga tokrat z veseljem 'ujeli' na manjši evropski turneji, kjer bo z nami delil svojo trenutno ustvarjalnost. Ker zadnje čase deluje predvsem v Baziliji, bo to svojevrsten dogodek s posebno energijo za vse njegove privržence in pa tiste, ki so jim vroči brazilski ritmi inspiracija.

Na malem flooru pa tokrat FankaNaManka ekipa v celoti z Brazil Funk selekcijo.

Živel prvi maj, viva Brazil!, vidmo u K4!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.