Magazin > Film & Glasba & TV
169 ogledov

Na Planet TV bo šport vodila Irma Kopič

Irma Kopič Planet TV
Ekipi informativne oddaje Planet Danes se je pridružila nova voditeljica Športa Irma Kopič.

Športnemu uredništvu v informativni oddaji Planet Danes se je pridružila Velenjčanka Irma Kopič. Voditeljica se je prvič srečala z medijskim svetom na lokalnem mediju v Velenju. Poleg tega pa se je na novinarsko pot podala tudi kot samostojna novinarka in ustvarjala vsebine pod naslovom Ekomat in Dokumentator, katerih tema je bila tudi trajnostni razvoj, na to temo pa končuje tudi diplomo.

V prostem času se Irma rada ukvarja s športom. Najraje odkriva nove kotičke v Kamniško-savinjskih Alpah, a tuj ji ni niti fitnes studio. "Prošnjo za delo sem poslala po naključju in bila zelo vesela, ko sem dobila odziv. Doma smo vsi športniki, tako da mi te teme niso tuje. Celo kakšen stavni listič kdaj pravilno napovem," v smehu pove Irma in doda, da so se ji s tem izpolnile otroške sanje, saj je od nekdaj v rokah držala svinčnik, ki je predstavljal mikrofon, in se igrala voditeljico.

Irma bo zamenjala Natašo Gavranič, ki naj bi odhaja na POP TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.