Magazin > Film & Glasba & TV
133 ogledov

Na Planet TV bomo spet gledali Kavčiča

Miha Kavčič Planet TV
Nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek Miha Kavčič bo komentiral program slovenskih televizij.

Simpatični Ljubljančan bo namreč skupaj s svojo družino nastopil v šovu Bognedaj, da bi crknu televizor. Na domačem kavču Kavčičevih bomo poleg Mihe videli tudi njegovo 50-letno mamo Mihaelo, za katero Miha pravi, da trenutno prihaja v drugo puberteto. "Je mladostna, razigrana, pridna in izjemno odprta oseba. Rada ima "odštekane“ stvari, tako da si je za rojstni dan privoščila tetovažo. Vedno nas je povezovala in nas nasmejala. Res je carica in moja najboljša prijateljica, saj ji res lahko čisto vse povem,“ jo je opisal Miha.

V oddaji bodo nastopili še Mihov brat Vito in sestra Eva. Miha pravi, da je njegov 28-letni brat bipolaren, saj je po horoskopu dvojček. "Nekaj ga prime in potem tudi hitro mine. Glede fitnesa je pa kar vztrajen. Tam se zadržuje kar nekaj časa in skrbi za svoje telo. Je tudi zaposlen in pridno dela. Z njim sem se vedno dobro razumel, čeprav me včasih njegova neresnost razjezi.“

Eva Kavčič, ki se je sicer prijavila tudi v Bar, je stara 20 let. "Tudi ona je v puberteti, tako da se trenutno z mami srečujeta v istem obdobju. Rada je na tekočem z dogajanji v medijih. Spremlja razne skupine in nekaj časa je živela v Londonu. Glede razmišljanja sva si zelo podobna in oba stremiva k odprtosti in tujini,“ je nad sestrico navdušen Kavčič, ki gledalcem omenjene oddaje napoveduje ogromno smeha.

Komentarjev 1
  • depresija 17:15 04.marec 2015.

    Ojoj.. Ko misliš, da slabš ne more bit...