Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Na platna prihaja tretja sestra Olsen

(Foto: My Space) Žurnal24 main
V svet zabave se prebija še ena sestra Olsen, ki ji je brez pomoči starejših sester Mary-Kate in Ashley uspelo dobiti vlogo v filmu, kjer je zaigrala ob legendarni Jane Fonda.

Elizabeth Olsen, mlajša sestra svetovno znanih dvojčic Mary-Kate in Ashley Olsen, je dobila vlogo v filmu Peace, Love and Misunderstanding, v katerem igra tudi Jane Fonda.

 

21-letna igralka, ki v filmu upodablja Fondino vnukinjo Zoe, naj bi na snemanju očarala prav vse igralce, tudi Jane, ki je o njej pisala celo na svojem blogu. "Ko bo njen obraz viden na filmskem platnu, bo zelo težko, da ne bi dobila še več filmskih vlog." In kot kaže, je imela Jane prav, saj se Elizabeth že pripravlja na nov film, ki nosi naslov Martha Marcy May Marlene.

 

S slavnima sestrama je vse lažje

Čeprav se govori, da je Elizabeth uspela povsem sama in brez pomoči starejših sester, neimenovani vir trdi, da sta Mary-Kate in Ashley kljub vsemu pomemben faktor v njeni karieri.

 

Že večkrat sta ji namreč priskrbeli veliko manjših vlog v njunih filmih, po besedah vira pa je Elizabeth igrala v vsaj petih filmih, ki sta jih posneli slavni dvojčici Olsen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.