Magazin > Film & Glasba & TV
54 ogledov

Na podelitvi Ameriških glasbenih nagrad slavila Taylor Swift

American music awards
1/9
Žurnal24 main
V Los Angelesu se je včeraj zvečer v vsem svojem blišču odvijala že 43. letna podelitev Ameriških glasbenih nagrad (AMA), kot gostiteljica pa je vajeti v svoje roke prevzela karizmatična Jennifer Lopez. Podelitev v losangeleškem gledališču Microsoft je prenašala televizija ABC, s tremi pobranimi kipci pa je večer slavila 25-letna pevka Taylor Swift.

Celine Dion se je poklonila žrtvam terorističnega napada v Parizu, prav tako je ganljiv govor na omenjeno temo imel igralec Jared Leto.

Nagradi za najboljšega umetnika leta in za najboljšo pop-rock skupino je prejela skupina One Direction, z najboljšo pesmijo leta "Blank Space" in najboljšim pop-rock albumom „1989“ leta pa je slavila Taylor Swift, ki je ob tem domov odnesla še nagrado za najboljšo odraslo sodobno glasbenico.

Ariana Grande je bila dobitnica nagrade za najboljšo pop–rock izvajalko, med moškimi izvajalci pa je čast omenjenega naslova pripadala 24-letnemu britanskemu pevcu Ed Sheeranu, ki se je v vlogi gostitelja izkazal že na nedavni podelitvi MTV nagrad. Komični voditelj, ki je občinstvo s svojimi šalami takrat zabaval skozi celoten večer, je bil na podelitvi MTV nagrad tudi sam prejemnik dveh kipcev; za najboljši nastop v živo in za najboljši svetovni nastop. Očitno je to res mladeničevo leto ...

Nagrado za najboljšo hip-hop umetnico je prevzela Nicki Minaj, ki je bila ob tem nagrajena tudi s kipcem za najboljši hip-hop album, z naslovom „The Pinkprint“, kipec za najboljšega latino pevca pa je odšel v roke Enriqueju Iglesiasu.

  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.