Magazin > Film & Glasba & TV
3310 ogledov

Nova oddaja na POP TV

mali šef POP TV
Na POP TV prihajajo veliki junaki z malimi kuhalnicami!

»Mali šef Slovenije« je zabavni kuharski šov, v katerem bodo v kuharskih spretnostih tekmovali otroci med 8. in 15. letom. Izbranih je osem parov otrok iz različnih pokrajin širom cele Slovenije: OŠ Pod goro Slovenske Konjice, OŠ Drska, OŠ Cirila Kosmača Piran, OŠ Pohorskega odreda Slovenska Bistrica, OŠ Dragomelj, OŠ Škofljica, OŠ Vodice, OŠ Ivana Roba Šempeter pri Gorici.

Otroci se med kuhanjem učijo številnih veščin, raziskujejo čutila, razvijajo kreativnost. Tako je ustvarjanje za štedilnikom precej več kot le način priprave hrane. V tekmovalnem delu bosta med seboj tekmovala para iz dveh različnih šol ter tako primerjala svoje kuharske spretnosti in znanje. Potegovala se bosta za naziv: »Mali šef Slovenije« ter denarno podporo, s katero bosta pomagala svoji šoli pri nakupu nečesa, kar res potrebuje.

Skupni sklad donacij znaša 30.000 EUR.

Prve tri osnovne šole po oceni žirije si bodo razdelile:
1. Prvouvrščena šola 10.000 EUR
2. Drugouvrščena šola 6.000 EUR
3. Tretjeuvrščena šola 5.000 EUR

Mali šef Slovenije prihaja na POP TV v nedeljo, 31. 3. 2019, ob 18.10!

mali šef | Avtor: POP TV POP TV


Kuharske veščine bodo ocenjevali trije žirant - Jorg Zupan, Mojca Trnovec in Uroš Štefelin - oddajo pa bo vodil Sašo Stare. "Globoko se jim priklanjam, da imajo pogum stopiti pred kamere in kuhati tako zapletene jedi. Stari so 11, 12 let. Ko sem bil jaz star 11 let, sem znal speči jajčka, pa še to so se vsi bali, da bom zažgal hišo! Ti otroci pa sestavijo obrok za v fino restavracijo! Jaz navijam za vse otroke. Kar se mene tiče, so vsi že zmagovalci, samo da so tam!" je povedal Stare.

 

Komentarjev 3
  • klincek 17:36 21.marec 2019.

    Pe kje ste najdl tega Stareta.

  • Pepi 16:48 21.marec 2019.

    Pa za božjo voljo,kaj je s tem našim televizijam???,ali res nimajo nobene druge ideje,kot kuhanje,kamor koli preklopiš kuhajo,tako ali drugače,edino nacionalka je pa fenomen,preselila je radio na televizijo,(beri pogovorne oddaje),kuhajo pa v dobro jutru,kjer imajo same strokovnjake za goste,kje so ...prikaži več vse razvedrilne oddaje,pa ne mislim milijonarje in podobno izpete stvari?halo,na nacionalki imajo delovno mesto"urednik razvedrilnega programa",kaj počne????