Magazin > Film & Glasba & TV
13987 ogledov

Na Pro Plusu se dogajajo velike spremembe, s Čakarmišem v glavni vlogi

branko čakarmiš voyo.si
Medijska hiša Pro Plus sporoča, da bo z dnem 1. 2. 2022 mesto generalnega direktorja Pro Plus prevzel Branko Čakarmiš, ki je bil zadnjih 13 let programski direktor Pro Plusa.

"Pavel Vrabec bo po 26 letih v družbi in po obdobju vrhunskega vodenja podjetja imenovan na mesto predsednika slovenskih poslovnih operacij (Chairman of Slovenian operations). V tej vlogi bo svetoval vodstveni ekipi Pro Plusa, zagotovil kontinuiteto ob prenosu nasledstva, sodeloval pri izvajanju kritično pomembnih projektov in nudil svetovanje v okviru skupine CME. Branko Čakarmiš novo vlogo prevzema v obdobju vzdržnega poslovanja in odličnih rezultatov podjetja. Edini namen te spremembe je zagotoviti dolgoročno vodstveno ekipo, ki bo še naslednjih 5 do 10 let vodila preobrazbo in vizijo prihodnosti Pro Plusa," piše 24ur.com.

"V čast mi je, da sem izbran za naslednika Pavla Vrabca, ki je zadnjih 12 let briljantno vodil Pro Plus, zapolniti moram velike čevlje. Pripravljen sem prevzeti bolj strateško vlogo in slediti našemu glavnemu cilju: digitalni preobrazbi in produkciji lokalnih vsebin. Pro Plus ima najboljšo vodstveno ekipo v Sloveniji, verjamem, da bo naše nadaljnje predano timsko delo zagotovilo svetlo prihodnost podjetja. Navdušen sem nad tem novim izzivom," je povedal Čakarmiš, Vrabec pa pravi: "Zelo sem ponosen na organizacijo, ki sem jo pomagal oblikovati, in veselim se sodelovanja z vodstveno ekipo, ki bo še naprej gradila dolgoročno vodilno pozicijo družbe Pro Plus. Še posebej sem vesel, da je bil Branko izbran za novega generalnega direktorja Pro Plusa. To je najboljša izbira za organizacijo in nudim mu svojo popolno podporo. Navdušen sem nad priložnostjo, da svoje izkušnje še naprej delim tako s Pro Plusom kot tudi s skupino CME."

Komentarjev 3
  • leonardo 09:03 03.februar 2022.

    Ja in kaj je na POP-u tako dobro. #En kup nadaljevank, resničnostnih šov oddaj, filmov in to je to? Razen poročil - nič.

  • Ender3 14:58 17.januar 2022.

    Kakšno vrhunsko vodenje Vrabca halooo.Slab poslovni medel, ki temelji na komerciali je, imel v prereklosti slabe poslovne rezultate. Potem so si domislili nezakonito pogojevanje kabelskim ponudnikom in gledalcem plačevanje prispevka. Sedaj oglašujejo z Voyo, kar govori, da stvar ni dobra ...prikaži več zastavljena. In Vrabec bo odšel na bolje, Čakarmiš pa nadaljeval slabo, medijsko in poslovno prakso in kvaril medijski prostor.