Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Na Ptuj prihaja član Black Eyed Peasov

(Foto: ELSD creative company) Žurnal24 main
Na Ptuju bo na božič potekal Mega božični house spektakel, ki bo gostil številne znane izvajalce, med katerimi bo tudi član svetovno priznane zasedbe Black Eyed Peas - DJ Motiv8.

Na Ptuju bo za božič zelo pestro. Mesto bo na Mega božičnem house spektaklu gostilo številne znane izvajalce, med katerimi je zagotovo najbolj odmeven član svetovno priznane zasedbe Black Eyed Peas, in sicer DJ Motiv8. Dj Motiv8 je producent in DJ zasedbe The Black Eyed Peas, sodeloval pa je tudi s številnimi glasbenimi zvezdami, kot so Madonna, Billy Idol, Fergie, David Guetta, Bob Sinclair, Wil.I.Am, No Doubt, Sean Kingston, The Coors in drugi. Za gramofoni se mu bo pridružil tudi njegov uradni spremljevalec turneje Rh Factor, s katerim pripravljata tudi ekskluzivni live show.

Poleg osrednjega gosta bodo nastopili še El Sam & Dave Droid, Dj Frx, zagrebški DJ in producent, ptujski klub Askari ter Josh Somen.

Spektakel bo potekal 25. decembra v dvorani Campus na Ptuju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.