Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

Na publiko leteli predmeti iz VIP-sekcije

Ceca Žurnal24 main
Med Cecinim koncertom na Gospodarskem razstavišču so zapele pesti.

Po informacijah našega bralca je bilo na sobotnem koncertu balkanske seksbombe Cece zelo vroče, a ne le zaradi pevke, temveč tudi zaradi razgrajanja v VIP-sekciji, kjer se po navadi mudi elita ter se cedita med in šampanjec.

Na balkonu naj bi se med dvema večjima skupinama vnel prepir. Izbruhnil naj bi celo množični pretep. "Vse je letelo po zraku. Mize, stoli, kozarci … Niso izbirali sredstev," je razkril bralec in dodal, da so predmeti padali tudi na publiko pod vipovci. "Varnostnikov ni bilo na spregled, policija pa je prišla 15 minut zatem," je še navedel vir.

Dve osebi poškodovani

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili v nedeljo okoli 2.30 ure obveščeni, da je na Gospodarskem razstavišču prišlo do množičnega pretepa. "Pred intreveniranjem policistov so se udeleženci pretepa razbežali. Policisti so na kraju našli dve poškodovani osebi, ena je bila odpeljana v Klinični center Ljubljana, druga oseba je odklonila zdravniško pomoč in tudi ni želela sodelovati s policisti. Do tega  trenutka osebi nista podali predloga za pregon za kaznivo dejanje. Kazenski zakonik za tovrstno kaznivo dejanje predvideva podajo predloga za pregon s strani oškodovanca,“ so za nas še razložili na PU Ljubljana in dodali, da policija kljub temu zbira obvestila in preverja okoliščine dogodka, ker dogodek vsebuje elemente kršitve javnega reda in miru.

Istočasno pa je prišlo tudi do preprečitve uradnega dejanja s strani 33-letnega moškega, ki se je policistom uprl, enega je celo brcnil v trebuh. Policisti so uporabili prisilna sredstva in ga pridržali. Zoper osumljenega bodo podali tudi kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja Preprečitev uradnega dejanja.

Po do sedaj zbranih podatkih opisana dogodka med seboj nista povezana.

 

Komentarjev 4
  • dragec 15:45 27.marec 2014.

    Ferluce,vem, da boš presenečen, pretepla sta se dva čistokrvna pijana Slovenca !!!!!!PROBLEM JE SAMO, DA JE TVOJ IQ MAL OMEJEN

  • erikkk 13:09 27.marec 2014.

    to pa je zato tako ker na raznoraznih naših časopisjih prevzemajo vodstvo tujci...

  • Ferluci 12:43 27.marec 2014.

    Naj se pobijejo. Le zakaj bi se vmešavali varnostniki? Elita, elita... če je to elita, je pa v Sloveniji res vse OK!