Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Na rockerski liniji z I.C.E.

ICE Arhiv skupine
V Loungu Kluba 300 bo nocoj zavel hladen piš. Oder bo namreč zavzel mlad slovenski bend, ki sliši na ime I.C.E, katerega kratice, kot pravijo, preprosto ne znajo pojasnijo. Ujemite jih ob 21. uri!

I.C.E., nadobudni mladci iz Ljubljane, so se na sceno prebili pred dobrimi šestimi leti, ko so zmagali na izboru za predskupino zasedbe Šank Rock. Preigravanje Aerosmithov, Guns'n Roses, Janis Joplin in drugih na začetku njihove glasbene poti, je obrodilo sadove in z zmago na izboru so si odprli tudi vrata ene največjih slovenskih založb. "V letu 2008 smo izdali debitantsko ploščo z naslovom Na liniji, na kateri sta se dve skladbi, Kje si zdaj in Na liniji, še posebej vtisnili v spomin poslušalcev," svoje začetke opisujejo I.C.E.

Na izlet v Nemčijo
Štiričlanska zasedba, ki se na domače odre vrača z novim glasbenim materialom, je trenutno v polnem zagonu. Poleg skladanja in koncertiranja se bodo kmalu začeli pripravljati tudi na obisk v tujino. "Poleti imamo v načrtu že skoraj tradicionalen izlet na sever Nemčije, kjer koncertiramo približno teden dni na znanem festivalu Kieler Woche," so še povedali o svojih načrtih.

Z I.C.E. lahko nocoj zarockate v Loungu Kluba 300, vstop je prost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.