Magazin > Film & Glasba & TV
52762 ogledov

Na RTV prihaja ta znani obraz s Kanala A

liza praprotnik Matic Kremžar
Se ga še spominjate?

Andreji Gregorič in Lizi Praprotnik, ki bo kmalu postala mamica, se bo kot voditelj informativne oddaje Panorama na RTVS pridružil Gašper Papež, nekdanji novinar oddaje Svet na Kanalu A. Krst bo po vsej verjetnosti doživel konec meseca. "Po Kanalu A sem bil na ŠKL-ju, vmes pa nekaj časa brez televizije. Že ko se je začela zgodba s Panoramo, smo se pogovarjali o tem, ali bi se lahko vključil. Na tem projektu sodeluje kar nekaj ljudi, ki jih poznam s preteklih TV-sodelovanj. Takrat se časovno nismo mogli uskladiti zaradi dela, ki ga še opravljam. Sedaj se stvari, povezane z urniki na Panorami, spreminjajo in ugotovili smo, da bi se lahko ujeli. V to sem šel zelo iskreno. Rekel sem jim, da lahko poskusimo in vidimo, če sem pravi za to delo. Bili so zadovoljni, meni je tudi super. Ekipa je mala in energična, hitro smo se odločili za sodelovanje," je povedal za Žurnal24. Gašper, ki uživa v delu z mladimi, je sicer tudi trener košarke v Domžalah. 

Bodočo zvezdo RTVS pa se mnogi spominjajo tudi iz šova Bar. Na vprašanje, česa se iz tega obdobja najbolj spominja, je Papež odgovoril: "Imam slab spomin. Takrat smo bili mladi, neumni in zvedavi. Bili smo firbčni, kako stvari izgledajo, saj so se takrat šovi šele začeli. Spomini so sicer lepi, a to je preteklost."

Komentarjev 8
  • AN27 16:19 17.januar 2023.

    Prvič vidim ta znani obraz.

  • Bartolomej 08:10 17.januar 2023.

    KAj niso janšisti stalno trdili, da je an RTV-ju daleč preveč zapsolenih,zdaj jih pa kar naprej zaposljujej, odkar imajo vodstvo v svojih rokah? Tudi poziva naj ne plačujemo več naročnine, ne omenjajo več.

  • robi2107 07:54 17.januar 2023.

    Kdaj bodo ukinili ta sranja in vrnili staro shemo? TVS postaja 2. in 3. program A kanala. Poden.